Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też wczoraj byłam na usg i stwierdzam, że im mniej się wie tym mniej stresuPani doktor zmierzyła przezierność nawet mnie wcześniej o tym nie informując tylko trochę sama się domyśliłam, że właśnie to robi. Powiedziała, że z dzieckiem wszystko dobrze i to najważniejsze. Ja osobiście nie wiem czy robiłabym inne badania gdyby coś było nie tak, na pewno bym się denerwowała ale ciąży i tak bym nie usunęła więc nawet pewność, że dziecko jest chore nic by nie zmieniła. Poza tym na prawdę współczuje tym nastraszonym dziewczynom, którym wychodziła wyższa przezierność jak czytałam inne forum w prawie wszystkich przypadkach okazywało się po dokładniejszych badaniach, że dzieci są zdrowe tylko nerwy stracone przy czekaniu na wyniki
![]()
A i na razie mój dzidziuś jest dziewczynką ale to się jeszcze może zmienić
Ja jak chodzę na usg to mam inny lęk, boję się że nie zobaczę ruchów i się okaże, że przestało rosnąć
Witam nowe Majóweczki ;-)
Onośnie Luxmedu czy któraś z Majóweczek korzysta z usług tej palcówki w Poznaniu?
Może mi doradzić którego lekarza wybrać?
Ja miałam w pierwszej ciąży NT 6mm. Chyba najgorsze sa takie wyniki na granicy normy bo nie wiadomo co robić i czy coś robic