Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to i ja chyba dołączę do majowych mam Wczoraj mąż zakupił test i jak wół napis: pregnant Bardzo się cieszę ale też i boję bo to moja pierwsza ciąża. Z obliczeń wychodzi, że to 4 tydzień. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze
Dzień dobry,
ale mi się nic nie chce ;-)a tu tyle do zrobienia w pracy.
Nie wiem jak z moją wagą, nie kontroluję, bo nie lubię mojej obecnej wagi na pewno startuję z wyższą, niż w I ciąży. I teraz zrobię wszystko , żeby nie przytyć tyle ile poprzednio.
Justyna, fajnie, też bym chciała mieć dużą rodzinkę.
Witam nową mamę
Witam dziewczyny :-) ja chyba też majwo będę test robiłam w niedziele poytywny :-) wczoraj była, u ginekologa jest pęcheżyk :-) ciężko powiedzieć który tydzień bo mi się okres rozregulował, mam 22 września wizytę mam nadzieje że będzie serduszko :-)
Cześć, dołączam do Was, moja beta z poniedziałku 90,78, wg ovufriend jestem w 4t +6 To moja pierwsza ciąża więc też jestem bardzo zestresowana ale i szczęśliwa.
Czesc dziewczyny troche juz tu popisalyscie w tej chwili nie dam rady nadrobić ale moze któregoś wieczoru albo bezssenej nocy
To się przedstawię Ola lat 23 jestem juz mam 2,5 letniej Zuzi test robiłam w piatek i juz po chwili dwie kreseczki w piatek ide do ginekologa takze trzymać kciuki mam cicha nadzieje ze wszystko będzie ok i będzie bardziej spokojnie niż w poprzedniej ciąży
Edit troche poczytalam ja bety nie robiłam poczekam co lekarz powie ... Co do witamin od ostatniej @ bralam mumomega a teraz biorę omegamed. Objawy jakie mam to bol piersi zgaga takie jakby gilkotanie w jajniku, bol brzucha i bol pleców a co mnie niepokoi to z rana zawsze mam biegunkę :/
Wrrr musiałam zwolnić się z pracy, bardzo boli mnie gardło, temperatura narasta no i KATAR Do końca tygodnia posiedzę sobie w domku, choc nie jest mi to w ogóle na ręke.
Korzystając z okazji, że byłam w aptece kupiłam teścior no i wyszły 2 tłuste krechy, druga tak samo mocna jak kontrolna Wizyta za 2 tygodnie.
Anno kuruj się a tłuste krechy dobrze swiadcza
Kami ja mam zawroty glowy dzisiaj i rwie okropnie po krzyzuwczoraj było mi zimno i szalałam z ogrzewaniem