Moje dziecko nie daje mi spać od 6 rano od 2 dni. Z tego co pamiętam Alicji ie czułam tak szybko i na 100% nie była taka ruchliwa
szyszunia0803 ja też mam co 4 tygodnie wizytę, chociaż w międzyczasie zawsze coś mi wypada a to usg a to badania. Ale nie ma potrzeby jeśli się nic nie dzieje częściej chodzić.
Ala_25 nie wiesz jak mówią? obiecanki-macanki
Basi89 Ala ma rację, łożysko na 1 stronie to nie przodujące
siasia s zdrowia dla córki
Gosia Lew Ty uważaj na siebie z tymi zawrotami głowy. Jak będą ciążę znosić tak jak ja -to będą ćwiczyć nad kiblem do 20tc...
Zanet90 ja dziś też rozważałam zjedzenie tatara albo sushi. Bardziej czytałam, że chodzi o salmonellę a nie masz przeciwciał toksoplazmozy?? Ja tak o tym myślałam i myślałam i doszłam do wniosku, ze laski w ciąży jarają, piją czy ćpają i surowym mięsem na 100% się nie przejmują -ważne, żeby było z pewnego źródła
kaylla 50% kobiet w ciąży ma niestety problemy z pęcherzem, zapaleniami itp. Ja brałam furaginę i mi pomogło, chociaż też miałam złe wyniki moczu to lekarz nie panikował i powiedział ze tragicznie nie jest
Justyna Siorek gratulacje!!! dasz radę. Mi też brzuch tak wywaliło -ło matko!!!
Maui no po co straszyć dziewczynę... 1 przypadek na milion, skąd wiadomo co ona zjadła. Sushi z jakiegoś zaplutego baru to nie mięso w domu -raczej ze sprawdzonego źródła. Ja jutro sushi mam zamiar zamówić ale pieczone, choć mają takie genialne z surowym łososiem że czekanie do maja to jak katorga...
Ja 9 mam usg brzucha -ogólnie przez moje złe wyniki trzustki ale pewnie do dzidzi też zajrzą... Późnej mam fryzjera.... w końcu! i o 19.40 wizytę u ginekologa, zobaczymy co się dowiem...