reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

Co do skóry to ja też mam z nią problemy w ciąży. Na twarzy mam zaczerwienioną na policzkach z wysypką i ropnymi grudkami. Na dłoniach sucha skorupa miejscami. A ogólnie nienawidzę się smarować wszelkimi kremami i balsamami więc smaruję tylko jak mnie mocno swędzi :/

reklama
No i zrobiło mi die smutno mąż druga zmiana to mnie dziś mama odwiedzisla żebym sama nie siedziala ale pierwszy raz od naszego slubu ( 4 miesiące temu ) mama się popłakała ze jest sama ze jej brakuje mnie ze nie ma się do kogo odezwać ... Ona pojechała a ja siedzę i placze

No i zrobiło mi die smutno mąż druga zmiana to mnie dziś mama odwiedzisla żebym sama nie siedziala ale pierwszy raz od naszego slubu ( 4 miesiące temu ) mama się popłakała ze jest sama ze jej brakuje mnie ze nie ma się do kogo odezwać ... Ona pojechała a ja siedzę i placze

Madzia ja nie mieszkam z mamą już 4 lata a do tej pory jak sobie pomyślę o tym, że może siedzi sama w domu i nie ma z kim porozmawiać to łzy mi stają w oczach. Ale niestety taka jest kolej rzeczy. Moja mama nigdy nie powiedziała nic złego na temat mojej wyprowadzki, a np. mam ciotkę która wprost mówi, że nie pozwoli swojemu synowi się od niej wyprowadzić. To jest dopiero patologia :p

Witajcie dziś :)
Oj zawsze się będzie smutno robiło, mama to jednak mama. Ja ze swoimi rodzicami rok czasu już nie mieszkam i powiem wam, że gdyby nie to że blisko mieszkają bo zaledwie jakieś 10min piechotką to bym niewytrzymała :D mimo, że są jacy są ale zawsze można na nich polegać.
Dziś oboje się ekscytowali, że babcia wózek kupuje, a dziadek mebelki do pokoiku Lenki. hehe

Mój gin zrobił postęp :D zlecił mi badania, w tym jakże uwielbianą przez Was glukozę :D myślę, że pod koniec tyg ją zrobię albo na początku przyszłego. Z szyjką też wszystko w porządku.

Reserved robi kolekcje Newborn dla najmniejszych słodziaków :) piękne modele.

Sylwiaal to fajnych masz rodziców. Moja mama to raczej z tych co odkładają wszystko najlepiej po urodzeniu dziecka. Dlatego jak jej powiedziałam wczoraj, że już robię zamówienia co chcę z Polski to oczy wytrzeszczyła :)

Wiola - oj moja mama zmienną jest. Raz jej mówię, że oglądam ciuszki to afera że jeszcze za wcześnie itd. Ale jak dowiedziała się że dziewczynka będzie to się zmieniła, ostatnio jak byłam z nią w sklepie przyłapałam ją że sama jakieś tam ubranka już oglądała :D hehe Oni tak mówią tylko, wiem, że pomoc jakąś od nich dostaniemy ale bez przesady :)

Ja niestety juz nie mam mamy 7lat smutna historia od meza strony nie ma ojca ale tez dlugo. Za to mam tate i macoche :D i fajna teaciowa !:) fakt faktem tata mi nie pomoze poniewaz jest nas w domu 7 i mowi ze jakk dalby jednemu to i drugiemu musi dac a skad ma tez brac na to wszystko . Tyle ze wszystkim wesele wyprawil ci ktorzy wyszli za maz siostrze dal ponad 8 tysiecy. Mysmy z mezem powiedzieli ze sami chcemy sobie odprawic i dal nam poltora tysiaca wieecej tez nie chcielismy poniewaz przepisal mi dom ( taki domek gdzie 4 rodziny mieszkajaa) a w tym ogrodek narazie tam nie mieszkamy tata tam mieszka ale mamy tez do niego jakies 20min z buta a tesciowa mamy blisko bo ino 5 min :) ona jest sama wiec prawie w dzien dzien u nas jest na kawie :) fakt ze brakuje mi mamy ale widocznie tak musialo byc i teraz patrzy na nas poprostu z gory :)
Moj maly od samego popoludnia szaleje :) raz go czuje za pempkiem a raz calkiem na dole :p

reklama
Niesia no to teraz pora na odpoczynek i leniuchowanie, a wszystko będzie dobrze :-)

Kylla nie zamartwiaj sie na zapas, bo ani to nie jest dobre dla Ciebie ani dla dzidzi, także musisz uzbroic sie w cierpliwość i czekać na wyniki badań. Trzymamy kciuki, zeby bylo wszystko okej :-)

Tez mam suchą skórę, zwłaszcza na dłoniach, czasami wręcz sa cale biale w tych wszystkich rowkach i liniach papilarnych. Masakra :/

Jutro rozpoczynam z M zajęcia w szkole rodzenia, ciekawa jestem jak będzie :-)

Do góry