Hey dziewczynki

My już też po sniadanku - nawet mamuśka wybrała się do fryzjera a tu taki zonk ze kolezance się pomyliło i myślała ze ja jutro przychodzę no i wróciłam z tłuszczem na włosach

(jutro będziemy robić ombre - x racji ze mam tak seksowne odrosty to już wolę żeby mi tylko przeczesala i będzie szybko ombre jakoś wygladac

)
Niesia trzymam za Ciebie kciuki - będzie na pewno dobrze . Ja od samego początku mam szyjke 3cm i w sumie ostatnio zaczęłam bardziej intensywnie o niej myśleć czy jest wciąż taka sama - lekarz dopiero 28 stycznia i aż mnie skręca do tego dnia bo chce wiedziec ze wszystko jest okej.
Kameleon u Ciebie tez na pewno będzie wszystko okej

3mam tez kciuki

wytrwałości w lezeniu ! Ja też ogólnie ciągle leżę tylko tyle że wychodzę na spacer ale jakoś juz się tak przyzwyczailam ze wczęściej był mus i tak mi już zostalo (zresztą mam się bardo oszczedzac) Ogolnie wiem po sobie ze leżenie daje bardzo dużo - mi na początku pomogło tyle ze teraz nnoszę pod sercem mojego szkraba ♡ (a przecież nie dawali szans)
Z tym opazeniem to się nie przejmuj i nie dopuszcza takich myśli ze może dzidzia tez będzie mieć - nie ma co wierzyć w zabobony.
Mój mały jest bardzo aktywny , noce przesypiam ale fakt ze zasypiam dopiero o 2 bo wcześniej to nie da rady :/ do 2 sobie tańczy I wstaje o 7-8 i rozpoczyna swoją gimnastyke od nowa

Ale mnie to akurat cieszy , kocham go czuć.
Miłego dnia dziewczynki

Do mnie dziś przychodzi dziewczyna oglądać suknie ślubną - mam nadzieje ze się jej pozbędziesz bo tylko zajmuje mi miejsce a teraz każda kasa się przyda