Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj po badaniu byliśmy z mężem na obiedzie w takiej poznańskiej libańskiej knajpce. W menu mają coś takiego jak napój jęczmienny zero procent alko. Nazywa się Laziza. Smakuje jak piwo, a piwem nie jest. Dwie butelki wypiłam.![]()
ten typ , no i mówi, że jest w szoku, jak pięknie wyglądam, że to zastrzyk hormonów i cholera, może też się na trzecie skusi, bo "w tym wieku widać warto"
No jednym słowem wpisałam się niechcący widać w trend "lans z brzuchem"
grunt to być na czasie jak widać
dobra strona wpadki
Ania_Beata, gdzie takie cuda dają?Chyba się przejdę z ciekawości
![]()
![]()
Zaraz połowa mam ze szkoły będzie latać z brzuszkami i spotkacie się znowu w przedszkolu jak dzieci podrosnąAnia_Beata czy tę knajpę możesz szczerze polecić? Chętnie się wybiorę jeśli jedzenie dobre, może w sobotę. Będę wdzięczna jako smakosz kulinarny - w sobotę idę z przyjaciółką do teatru, to byśmy sobie dogodziły jeszcze kolacyjką!
Malutka też ten film oglądałam, z synem, w niedzielę – w ogóle interesuję się tematyką kobiecą, bo jestem taka konserwatystka-feministka (możliwe J ) i dość dużo o kobietach arabskich rozmawiam z przyjaciółką, która pół życia na placówkach spędziła. Kompletnie inna mentalność. A te Panie to mają taki trochę syndrom sztokholmski – wg mnie, ale może ostro to widzę?
Poza tym szlag mnie jednak trafił! Rano było tak ciuchutko, bo synuś do szkoły nie wstał – tu cytat” na 2 lekcje się nie opłaca”. Mógł mnie przynajmniej do Alma Mater na gimnastykę zawieźć, ale ujawnił się dopiero w południe jak było „po zawodach”. Normalnie muszę się wkurzać!
Co do wagi- przytyłam 15 kg- ważę 75 przy 170 cm wzrostu. Od 1,5 miesiąca wielkość brzucha mi się nie zmienia, tak jak szybko wyskoczył, tak stoi. Niemniej opuchlizny ciążowej nie mam, ręce, nogi, buzia- chude. Wczoraj spotkałam mamę koleżanki mojej córki- taka zadbana "leżę i pachnę" 40-tka, co to solarium co tydzień, "Hawaje" 4 x w rokuten typ , no i mówi, że jest w szoku, jak pięknie wyglądam, że to zastrzyk hormonów i cholera, może też się na trzecie skusi, bo "w tym wieku widać warto"
No jednym słowem wpisałam się niechcący widać w trend "lans z brzuchem"
grunt to być na czasie jak widać
dobra strona wpadki
![]()