Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam 170, ważę 69-70, czyli w sumie kilka kilogramów zapasu mamW sumie nie pogniewam się, jeśli po porodzie będę ważyć mniej niż przed ciążą, ale chciałabym mieć pewność, że moje nieprzybieranie na wadze nie zaszkodzi małej.
To ja mam podobnie. 172 i 70kg, od początku ciąży przytylam 4kg i dostalam na ostatniej wizycie od lekarza reprymende, ze za duzo i za szybko i kazał mi zrezygnować ze slodyczy, ograniczyć ziemniaki i makaron, a zamian duzo mięsa (ze względu na słabą hemoglobine) i zawsze na wizytach mi powtarza, ze im mniej przybiore tym lepiej dla mnie i dla dziecka, bo unikne poważnych bóli kręgosłupa i ew.powiklan przy porodzie. Do poki dziecko przyrasta prawidlowo i jego waga rośnie tzn ze wszystko jest okej, a ja przybierać nie musze. Tak mi zawsze lekarz tłumaczy.
Dzięki za informację, trochę mnie uspokoiłaś. Zresztą brzuch mi ładnie rośnie, za to widzę po sobie, że wyszczuplałam w innych miejscach - nogi, troszkę twarz. Może ciąża pomoże mi osiągnąć moją wymarzoną wagę![]()
ja mam nadzieję, ze na kolejnej wizycie będę miala tą samą wage albo nawet niższa, bo az mi glupio przed tym lekarzem.