Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeczytam was później. Karetka po mnie przyjechała. Dostałam takich boleści brzucha i kręgosłupa, że myślałam, że umieram. Ratownicy oczywiście nic mi zrobić nie mogli, ja jestem uczulona na jedyny lek przeciwwymiotny jaki mają, a wymiotowalam, jak kot ;( więc decyzja, że szpital. Myślałam, że polna może, a oni znowu na Lutycka mnie przywieźli...
Zbadał mnie chirurg, ginekolog, usg brzucha itd. Wyszło mi strasznie zakażenie układu moczowego, pełno leukocytów w polu. Na usg kamienie na nerkach potwierdzone, do tego coś na wątrobie znalazła ta pani od usg. Jestem załamana, psycha mi siada. Z Maluszkiem wszystko ok. Dzielny jest bardzo kochany mój synek.
Ginekolog podjął decyzję, że zostanę na oddziale... Wiem, że to dobrze dla nas, ale jednocześnie jestem przerażona.
Malutka trzymaj sie!
Mnie tez dzis brzuch boli, czekam na te posiewy z krwi,ale to jutro.
Jesli chodxi o d-dimery to kazde lab. moze miec swoje normy.
Ewa 90 lezenie, unieruchomienie dlugie predysponuje do zakrzepicy. Mi w szpitalu w zwiazku z tym ze leze chcieli podawac clexan ale i tak biore. Lepiej sprawdzić jak są jakieś objawy - bole nog, ciezkie nogi, obrzmiale, bolecw klatce.