Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
: wstawałam tylko 2 razy, obkręcałam się tylko z 10 x , ale najlepiej śpi mi się rano!
co mnie cieszy, bo chyba nawet lekarka jest młodsza niż ja
A CO !?
Z marzeń o wakacjach, to też tak mam, dlatego ostatnio wolny czas poświęcałam na wybór apartamentu nad Bałtykiem (no palmy nie ma), ale jakoś tak psychicznie byłam przez to jedną nogą na wakacjach. Znalazłam taki jak szukałam, z widokiem na morze, w marynarskiej aranżacji i czuję się jakbym szykowała się na wczasy na "Bahamas", no ale jaki kraj takie "Bahamas" 
Twarz i nogi mam chude, więc jak siedzę za stołem to wprowadzam "w błąd". Jak wstałam w knajpie do wc, to chyba cała sala zamarła...
Nie ma czego "zazdraszczać".już Ci wysyłam na prvMaui a w jakie miejsce dokładnie się wybierasz nad morze? Interesujący opis apartamentu - pokaż jakija planuje nad morzeclub mazury się wybrać i tez musze zacząć czegoś szukać bo zaraz wszystko zajęte będzie