Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adema jest dobra, działa kojąco i przeciwświądowoMaui badania mam dopiero z soboty wiec nie ma co powtarzać. Dłonie i stopy to akurat najmniej mnie swędzą, a już napewno nie wnętrze dłoni i podbicia stóp jak w cholestazie. Moze kupię jakiś emolient do mycia dla dzieci i zobaczę. Pamiętam że kiedyś coś takiego przed ciążą miałam i nie wiadamo było co to i samo przeszło po jakimś czasie.
Nasza psinka się wczoraj pochorowała. Dostała jakiegoś rozstroju żołądka i jak wieczorem wróciliśmy do domu to M. miał wszystkie podłogi do sprzątania :-( zawsze będę powtarzać, że pies to najlepsza wprawka przed dzieckiem.
Mój mąż na szczęście na ten aspekt nie ma co narzekaćMalutka466 a Ty kiedy zaczynasz te zajęcia w SR na 14? Bo ja mam dziś drugie a na pierwszych widziałam laseczkę z Twojej grupyw ogóle poprzednie zajęcia były o seksie w ciąży i jakoś strasznie żal mi się zrobiło po nich mojego D.