Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas zajęcia trwają około 1,5-2h (choć itucha mówiła, że jej grupa to czasem po 2,5h siedziała), my mamy dużo spotkań. 10 to szkoła rodzenia, na której były takie tematy jak: co spakować do szpitala, porody zabiegowe, o komórkach macierzystych, o samym porodzie, teoria z kąpieli niemowlaka, praktyka też, trauma poporodowa itp. I na te chodzę z mężem. A potem jest, o ile się nie mylę 15 zajęć głównie dla mam typu: laktacja, psychoedukacja mam, gimnastyka, masaż, noworodek, seks w ciąży i połogu, połóg. Tatusiowie mają swoje 3 zajęcia, spotkania tylko dla mężczyznDziewczyny, ktore chodzicie na szkole rodzenia mam do Was kilka pytan, bo ja dzis zaczynam swoja.
Ile czasu u Was trwaja jedne zajecia?
Ile w sumie macie spotkan?
Na kazde chodzicie z partnerem?
Co dobrze jest wziac ze soba przed pierwszymi zajeciami?
I takie ogolne - macie jakies porady zwiazane z tym jak dobrze wykorzystac ten czas?