Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dla poprzedniego synka zamówiłam taki otulacz zapinany na suwak nazywa się woombie najbardziej pasuje maluszkom takim które dopiero co się urodziły bo są tak samo ścisniete jak w brzuchu mamyWitam wszystkich
Mam pytanie ..bo właśnie kompletuje rzeczy związane ze spaniem i utulaniem ...Jaki rodzaj przykrycia polecacie - taki otulacz na ścisło , śpiworek czy może jakiś kocyk ..czy jest sens zwracać jakąś szczególną uwagę na materiały z jakich są wykonane - jest tyle rodzajów tego,ze ja się pogubiłam a to mój pierwszy bobas więc wolałabym nie nakupować bez sensu rzeczy niepraktycznych . bardzo proszę o rady :-)
czy pasowało to mojemu synkowi ciężko powiedzieć bo on wogole spać nie lubił jak się urodził obojętnie gdzie w czym i w jakiej pozycji ale koleżanki sobie bardzo chwalą