reklama

Majowe mamy 2018

Ja wychodzę głównie na podwórko bo z całą trójka to żaden spacer. Młody śpi albo się rozgląda a dziewczyny szaleją. Jak marudI bardzo to wezmę na ręce i ponoszę.

O nocach nic nie mówię bo ostatnio 3 pod rząd praktycznie bez spania. A cała noc przespałam 3 lata temu, jeszcze przed ciaA z Kasią. I chyba. Już się przyzwyczaiłam że nie śpię.

Dziś młody też śpi jak zająć na między. Nie zrobił kupy wieczorem i widać kręci go w brzuchu.... No nic, spróbuję się trochę przespać.

reklama
Dziewczyny czy któraś ma zamiar albo nabyła już nosidelko? Ja dzisiaj zakupiłam takie ergonomiczne z Tuli ale teraz mam wątpliwości czy to nie za wcześnie. Może byłoby lepiej poczekać aż mała zacznie siadac

Dzisiaj moja mała bardzo niespokojna jakaś, wygina sie, a przy jedzeniu płacze. Miałyśmy dzisiaj ciężki dzien. Wyszłam z nią na spacer, to się uspokoiła i zasnęła. Ja lubię chodzic na spacery, mam czas wtedy żeby oddzwonić do znajomych, i też bym oszalała jakbym nie wyszła. Właśnie u mnie zaczęło padać...

Hejka kobietki dziś u mojej Laury podczas kąpania zauważyłam "ząbek" śliczną białą kreseczkę górną jedynkę:)Na spacerki choidzimy od czasu do czasu, a tak to głównie na podwórku. Bardzo lubi na drzewa patrzeć .Ogólnie Laura to kochane mało płaczące dziecko ale swoje niezadowolenie bardzo bardzo odnośnie oznajmia:szok: Nauczyła się ssać smoczka i to trochę ułatwia sprawę np.podczas jazdy samochodem gdy daje sygnał że jej nudno i chciała by na ręce.No i Julian i Maciej to już całkiem odchowane dzieciaki:happy2: więc w sytuacji gdy coś chcę zrobić, a małżonek w pracy ,a malentas nie bardzo chce współpracowaćw to ich pomoc nieoceniona .Także nie jest żle .

Hej, ja dziś nawet całkiem wyspana mój mały spał od 18:30 do 6 rano. Jak nigdy. Miał ostatnio szczepienie i niekiedy w nocy chyba mu się śni lub przypomni i troszkę poplakuje to wtedy go pobujam i śpi dalej, ale dziś to mnie zaskoczył tym spaniem.
Nosidełko ergonomiczne mam ale nie umiem małego do niego włożyć [emoji14] zapiera się nogami i w ogóle jakiś niespokojny jest a mi kręgosłup powoli siada od dźwigania go. Teraz myślę nad zakupem fotelika do auta. Na allegro są przecenione foteliki lionelo z 249 na 169 zł z jakimiś dodatkowymi gratisami w postaci organizera i osłonek na szyby

A mój od tygodnia niespokojny i placzliwy przez baczki. Przed południem dostaje szału.od 5 dni nie ma kupy;( niby może tak być przy kp Ale i tak się stresuje.wczoraj byliśmy na bioderkach.ok są,Ale lekarka mówila że za dużo leży na plecach i ostatni dzwonek żeby naprawić trochę splaszczona z tylu główkę:( jednak ma bardzo skoro to zauważyła od ręki. A on tak nie lubi na brzuszku.. ma w ogóle w dzień nie leżeć na plecach...maeakra.
Czekalismynze 3 godz na wejście, porażka z służbą zdrowia.
Mnie coś złapało.i mam stan podgoraczkowy. Chyba w tym szpitalu tak się załatwiłam:(

Hej, ja dziś nawet całkiem wyspana mój mały spał od 18:30 do 6 rano. Jak nigdy. Miał ostatnio szczepienie i niekiedy w nocy chyba mu się śni lub przypomni i troszkę poplakuje to wtedy go pobujam i śpi dalej, ale dziś to mnie zaskoczył tym spaniem.
Nosidełko ergonomiczne mam ale nie umiem małego do niego włożyć [emoji14] zapiera się nogami i w ogóle jakiś niespokojny jest a mi kręgosłup powoli siada od dźwigania go. Teraz myślę nad zakupem fotelika do auta. Na allegro są przecenione foteliki lionelo z 249 na 169 zł z jakimiś dodatkowymi gratisami w postaci organizera i osłonek na szyby

Poczytaj opinie o tym foteliku, ma bardzo słabe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry