reklama

Majowe mamy 2018

Jak wyszły ząbki. Tak naprawdę to nawet na początku karmienia nie byłam tak zgryziona jak teraz
Moja córcia też czasami przygryzie mi sutek , ale to sporadycznie najczesciej jak przysypia i cyc jej z buzi ucieka lub jak nie jest głodna i tylko cyca "do zabawy"chce..
Mam jeszcze dwóch synów i każdego kp dobrze ponad rok i żaden mi skutków nie gryzł.
Normalnie aż tridno coś mi doradzić .
(Ja swojej mówię stanowczym głosem Laura nu nu nie wolno gryźć .Patrzy zdziwiona o co starej chodzi o_Oi jak przygryza znowu, to ja swoje daję jej sygnał że ma tak nie robić .Na moją pierdułkę to działa ) .

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny karmiłam i karmię lekarz wręcz każe karmić, tylko nie w najwyższej gorączce trochę zbić i wtedy. Strasznie się czuję gorączkuje powyżej 39st i ciężko mi zbić tą gorączkę, najlepiej działają okłady. Jak jeszcze jutro tak będzie to znowu mam się zgłosić.

Jetkaa i Caltha super wieści.

Dzięki dziewczyny karmiłam i karmię lekarz wręcz każe karmić, tylko nie w najwyższej gorączce trochę zbić i wtedy. Strasznie się czuję gorączkuje powyżej 39st i ciężko mi zbić tą gorączkę, najlepiej działają okłady. Jak jeszcze jutro tak będzie to znowu mam się zgłosić.

Jetkaa i Caltha super wieści.
Ibuprofen próbowałaś czy tylko paracetamol?
A co Cię dopadło- są inne objawy?

Piją chętnie wasze dzieciaczki wodę? Moja za nic nie chce. Ile razy dziennie karmicie piersią? Ja na żądanie. Z reguły nad ranem o 4.00, potem ok. 8.00, i wieczorem ze 2 razy. Boję się, że może dostawać za mało płynów... Jak to jest u was?
Nam dwie dolne jedynki wyszły z końcem października... Czekamy na kolejne ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry