• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja chciałabym pracować najdłużej jak się da, może do połowy kwietnia się uda...

oar8csqvrcpe16sn.png

Ja planuje pracować do kwietnia, jeśli wszystko będzie dobrze. Nie widzę zasadność siedzenia w ciąży w domu. Za pierwszym razem poszłam w 3 miesiacu i to był najgorszy błąd. Siedzenie 2 lata w domu przyplacilam depresja, dlatego prędzej urodze za biurkiem niż pójdę ot tak bo mam widzi mi się na zwolnienie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chętnie popracowała, ale na spokojnie za biurkiem. A że pracuję w szkole, to lekarz od razu wysłał mnie na zwolnienie, bo niestety dużo dzieci chodzi do szkoły chorych i zaraża, więc w sumie jestem na zwolnieniu z racji wirusów, ale nie narzekam - dziś zakupy, kawa z koleżankami, spacer z psem - nie nudzi mi się :P

ja dziewczyny też już na zwolnieniu, miałam popracowac do konca roku ale wyszło inaczej...miałam krwawienie w 6 tyg i niestety zalecenia lekarza że do pracy nie chodzę, żeby sytuacja sie nie powtorzyla..a ja pytanie dziewczyny jak mam zwolnienie do pt 13.10, a wizytę u gin 17.10 (wtorek) to nie bedzie problemu z wystawieniem zwolnienia od soboty?powiedziano mi ze 3 dni do tyłu mozna wystawic wiec chyba bedzie ok..

reklama
Ja w pierwszej ciazy tez zamierzalam pracowac dlugo, ale plamilam i lekarz mnie wyslal na zwolnienie... niestety tak swietnie odnalazlam sie w domu (a to juz blisko dwa lata beda), ze depresje mam ale na mysl, ze kiedys do pracy bede musiala wrocic. Moze problem w tym, ze ja mojej pracy nie lubie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry