Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Są dwa rodzaje farby sayoss. Z amoniakiem i bez. Ja farbuję czarną farbą i na opakowaniu jest taka kropla. Jest też napisane "NO AMMONIA" co znaczy bez amoniakuOrientuje się któraś z dziewczyn czy syos ma amoniak w składzie? Nie mogę się tego doczytać.
![]()
Jadę do dr Andrzeja Kunerta.Jedziesz do dr Kozarzewskiego?ja bede musiala umowic sie na genetyczne 06.11 to bedzie 12,6 tc,nie za pozno?
Moja fotka jest już nieaktualnaSą dwa rodzaje farby sayoss. Z amoniakiem i bez. Ja farbuję czarną farbą i na opakowaniu jest taka kropla. Jest też napisane "NO AMMONIA" co znaczy bez amoniaku
W załączniku dodaje zdj opakowania blond, bo wnioskuję po Twoim zdj że na ten kolor farbujesz.
To czytaj uważnie opakowania,bo z kroplą są też kremy koloryzujące z sayoss, one są również bez amoniakuMoja fotka jest już nieaktualnateraz mam ciemne włosy i chce zrobić sobie kasztan. Właśnie spojrzałam na pudełko, które mam i na nim nie ma kropli więc farba raczej mi się nie przyda, muszę kupić nową
![]()
Bo ja do Łodzi do Gamety tzn.do Rzgowa dokładniejJadę do dr Andrzeja Kunerta.
Do 13t6d można robić to badanie.
na komputerze widaćWidac moj suwaczek dziewczyny?