KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
O jej to się mieszczę..dziękuję.. jakoś bliżej dolnej granicy ale ok.Właśnie znalazłam normy progesteronu wiec jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jej to się mieszczę..dziękuję.. jakoś bliżej dolnej granicy ale ok.Właśnie znalazłam normy progesteronu wiec jest ok
Miałam, konieczny, tak mówili.... Nic fajnego. Nic się nie czuje bo to w narkozie ogólnej ale jest beznadziejnie. Miałam depreche po. To była moja zaplanowana ciaza, miałam wtedy mega parcie na drugie dziecko, instynkt poziom 1000. Zupełnie się tego nie spodziewałam. Teraz już tak się nie nastawiam, bo wiem, że moze byc różnie. Aczkolwiek z tym nastawianiem to trudno bywa bo dzisiaj np oglądałam wózki. Myślę tylko o ciąży. Sprawy nie poprawia fakt, ze musze byc na l4, nie mogę biegać i siedze w domu i rozmyślam....Miałaś zabieg? Konieczny był?
10,356 ale ja mam niski, dlatego biorę duphastonCzekam na wyniki online...
Dziewczynki ktore mają już potwierdzoną ciąże,powiedzcie mi jakie macie wyniki progesteronu?
Zaraz się loguję i sprawdzam.
No u mnie podobnie bo zarodek był wtulony dlatego powtarzam usg w pt. Super, jest serducho jest ok!Boże napisałam, chciałam zrobić zdjęcie i się wszystko skasowało dobra jeszcze raz. Tak więc wróciłam od lekarza i ciężko było znaleźć serduszko bo zarodek przykleił się do ścianki brzucha i ciężko było je znaleźć przez USG dopochwowe więc robił też USG przez brzuch. W końcu po 10 minutowych poszukiwaniach z przerwą na siku udało się zlokalizować bijące serduszko nie mierzył tętna ale powiedział że bije szybko i wszystko jest ok. Pogratulował i wypisał kartę ciąży po zmierzeniu wyszło mu że zarodek ma ok 3 mam ale tak jak mówię ciężko było zmierzyć. Z drugiej strony wg wielkości pęcherzyka wyszło 6+5 a wg crl 5+6 więc w sumie nie wiem co myśleć...
Progesteron nie jest zle, ja mam 10.356! Czyli poniżej normy. 16 jest ok. Nie wiem jak beta, tu to się nie znam. Bierz duohaston. On da radę z progesteronem.Ja mam progesteron 16 a beta 136,30..ale to chyba mało prawda..??☹
W piatek znow beta i zobaczymy czy wzrasta..
Wahania nastrojów tak. Raz super pozytywne myśli, za chwilę super negatywyJa mam dziwne wahania nastroju. Raz się cieszę z tej ciąży i myślę żeby było ok a raz myślę dlaczego właśnie teraz jak ja tyle zaplanowanych rzeczy miałam..... Też tak macie?
Ja mam milion myśli w głowie. Raz się ciesze, raz przejmuje, raz myśle czy dam radę... myśle ze wiele kobiet tak maJa mam dziwne wahania nastroju. Raz się cieszę z tej ciąży i myślę żeby było ok a raz myślę dlaczego właśnie teraz jak ja tyle zaplanowanych rzeczy miałam..... Też tak macie?
Tak!Ja mam dziwne wahania nastroju. Raz się cieszę z tej ciąży i myślę żeby było ok a raz myślę dlaczego właśnie teraz jak ja tyle zaplanowanych rzeczy miałam..... Też tak macie?