Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Mnie nic nie jest,ale to super akuratApka pokazuje 5+3 jedynym moim objawem są powiększone piersi i częste siusianie. A tak to wszystko w normie. Ma któraś z was podobnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nic nie jest,ale to super akuratApka pokazuje 5+3 jedynym moim objawem są powiększone piersi i częste siusianie. A tak to wszystko w normie. Ma któraś z was podobnie?
Ja ostatnio robiłam betę w Alab to piersza miałam o 22.39 a druga o 21.40Dziewczyny, jak robiłyście badania krwi w alab, to o której zazwyczaj miałyście wyniki?
Ja ostatnio robiłam betę w Alab to piersza miałam o 22.39 a druga o 21.40
Normalne wyniki miałam przeważnie najpóźniej do 18
Oo u mnie nie wyswietla się tak
Zapraszamy i witamy, szkoda że lekarz mało rozmowny, nie podniósł na duchu jakoś bo człowiek się stresuje jednakCześć, można dołączyć?? Najpierw byłam na kwietniówkach, ale chyba będę majowaW zeszłą sobotę byłam na pierwszej wizycie i byłam z OM 6+2 a z USG wyszło coś ok 4+5
lekarz powiedział żebym przyszła za dwa tygodnie i zobaczymy. Był pęcherzyk i coś tam w środku ale nic więcej nie chciał powiedzieć...
Kwietniówki już szczęściary zapisują się na prenatalne więc wole chyba dołączyć do was. Mam nadzieje, że ciąża się rozwija prawidłowo i owu miałam późno. Mój pierwszy syn był młodszy na usg o 2 tygodnie więc staram się być dobrej myśli![]()
U mnie z OM też wychodzi 6+2 a ciąża na 100% młodsza, mam nadzieję że w piątek mnie ginka nie pogoni że za wcześnie przychodzę, tej nie znam i idę tylko jednorazowo na szybkie USGCześć, można dołączyć?? Najpierw byłam na kwietniówkach, ale chyba będę majowaW zeszłą sobotę byłam na pierwszej wizycie i byłam z OM 6+2 a z USG wyszło coś ok 4+5
lekarz powiedział żebym przyszła za dwa tygodnie i zobaczymy. Był pęcherzyk i coś tam w środku ale nic więcej nie chciał powiedzieć...
Kwietniówki już szczęściary zapisują się na prenatalne więc wole chyba dołączyć do was. Mam nadzieje, że ciąża się rozwija prawidłowo i owu miałam późno. Mój pierwszy syn był młodszy na usg o 2 tygodnie więc staram się być dobrej myśli![]()