reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀❤️ Fajnie było być z Wami choć przez chwilę. Dla mnie już nie ma powrotu na forumowe Mamusie, ale największe osiągnięcie mojego życia leży obok mnie w łóżku i zawsze wie, co powiedzieć. Pytała, czemu jestem smutna, to jej powiedziałam, że myśleliśmy z tatą, że będzie u mamy w brzuchu dzidziuś, ale nie będzie. A ona się przytuliła i mówi: ja jestem Twoim dzidziusiem😭😭😭. No i przecież, że ma rację ❤️ Jest cudem nad cudami.
Oficjalnie wyczerpuję limit niepowodzeń na tym wątku. Macie mi wszystkie urodzić piękne bobasy i jeszcze mi zdjęcia przysłać na priva 😘
Ale masz mądra i kochaną córeczkę 🥹 Przytulam 🫂

Mdłości alert, znowu 🥺
Ja w sumie cały dzień mam mdłości, większe lub mniejsze 🥴 Jeszcze nie pomaga ganianie za córka od rana do wieczora, ale mogę się cieszyć, że narazie bez rzygania 🤢

reklama
Ale masz mądra i kochaną córeczkę 🥹 Przytulam 🫂

Ja w sumie cały dzień mam mdłości, większe lub mniejsze 🥴 Jeszcze nie pomaga ganianie za córka od rana do wieczora, ale mogę się cieszyć, że narazie bez rzygania 🤢
Poczułam karmę tych spryciarzy

IMG_0637.jpegC73D3F44-CCF4-4D60-AC32-669A3E94E509.jpegcf8b7ad3-dce9-44c0-9bb7-9d778c8b0ba5.jpeg

I prawie zwymiotowałam XD

Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀❤️ Fajnie było być z Wami choć przez chwilę. Dla mnie już nie ma powrotu na forumowe Mamusie, ale największe osiągnięcie mojego życia leży obok mnie w łóżku i zawsze wie, co powiedzieć. Pytała, czemu jestem smutna, to jej powiedziałam, że myśleliśmy z tatą, że będzie u mamy w brzuchu dzidziuś, ale nie będzie. A ona się przytuliła i mówi: ja jestem Twoim dzidziusiem😭😭😭. No i przecież, że ma rację ❤️ Jest cudem nad cudami.
Oficjalnie wyczerpuję limit niepowodzeń na tym wątku. Macie mi wszystkie urodzić piękne bobasy i jeszcze mi zdjęcia przysłać na priva 😘

Jest mi cholernie przykro, z ukrycia bardzo trzymałam za Ciebie kciuki 😭

Mi lekarka jeszcze mówiła żebym jutro zbadała betę jak będzie 1000 lub więcej to w sobotę mam przyjsc do niej na wizytę. Także jescze jutro mnie czeka odświeżanie strony co 5 minut
Ja już nic nie robię, całą noc mi się śniła beta :/ niestety w złym świetle i ciągle się budziłam i myślałam czy to prawda 🙈

reklama
Jest cholernie przykro, że tak się dzieje. Trzymałam kciuki z całych sił 😥
Mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie. Pisz śmiało gdybys potrzebowała się wygadać.

Do góry