reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2026

Dziewczyny taka ciekawostka: ciężarne nie mogą rozmarynu...właśnie otwarłam sobie paczkę nerkowców z miodem i rozmarynem i właśnie patrzę jak mąż je zajada 🙈😅 wygooglałam i rozmaryn powoduje skurcze macicy i może powodować poronienia, także unikamy 😉
Ogólnie wy też tak macie, że googlujecie wszystko co macie zjeść? Ja praktycznie cały czas 🙈😅
Tak samo… okazuje się, że w sumie prawie nic nie można.
Jakiś czas temu kupiłam sobie herbatkę ziołową ułatwiającą zasypianie, coś mnie tknęło żeby sprawdzić skład i okazało się, że są dwa zioła silnie przeciwwskazane 😔

reklama
Cześć! Gratulacje ❤️Fajnie, że robi się nas więcej 😊
Będziesz jeszcze robiła kolejny przyrost bety?
Dziękuję 🩷
Na razie nie będę robić, rozmawiałam dziś przy zapisywaniu się z ginem i mówił, że przy braku plamień i jakiś niepożądanych objawów nie ma sensu.
Także czekam do terminu wizyty, jeżeli coś się będzie działo to wtedy będę się zastanawiać :)

Ogólnie wy też tak macie, że googlujecie wszystko co macie zjeść? Ja praktycznie cały czas 🙈😅
Na razie nie dociera do mnie co się wydarzyło 😂
A jak wasze samopoczucie ?
Ja albo sobie już wkręcam, albo zaczęły mi się mdłości + mam okropne migreny🥲🥲

Na razie nie dociera do mnie co się wydarzyło 😂
A jak wasze samopoczucie ?
Ja albo sobie już wkręcam, albo zaczęły mi się mdłości + mam okropne migreny🥲🥲
Też myślałam, że sobie wkręcam nudności, ale z każdym dniem jest coraz gorzej, więc raczej coś jest na rzeczy 😅

Do góry