Megggie
Fanka BB :)
To najgorsze, mi niby zostało nie całe 2 tyg a czuję się jakbym miała miesiąc czekaćNo ja też odliczam dni do wizyty, a to jak na złość się dłuży niemiłosiernie
Z nudnościami to bardzo dobrze Cię rozumiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To najgorsze, mi niby zostało nie całe 2 tyg a czuję się jakbym miała miesiąc czekaćNo ja też odliczam dni do wizyty, a to jak na złość się dłuży niemiłosiernie
Z nudnościami to bardzo dobrze Cię rozumiem![]()
No dokładnieTo najgorsze, mi niby zostało nie całe 2 tyg a czuję się jakbym miała miesiąc czekać![]()
To ja zaraz po Tobie, bo mam w następny ponNo dokładnie
Ja mam w przyszły piątek i też wieczności się wydaje. Już nawet chciałam przełożyć na wcześniej, ale z drugiej strony wolę coś więcej zobaczyć na tej wizycie
Ja specjalnie sobie tak umówiłam i żałuję, że tak późnoTo ja zaraz po Tobie, bo mam w następny pon
Ja nie miałam wyboru, to był pierwszy termin u mojego lekarza, a w sumie i tak myślałam o tym terminie, także brałam co dawał
Zapisałam sobie jeszcze na październik na NFZ, bo na wrzesień nie mieli , myślę, że będę chodzić tu i tu![]()
Witaj w klubieJa specjalnie sobie tak umówiłam i żałuję, że tak późno
Dzisiaj mam taką schize Dziewczyny… dzisiaj nie mam nudności, jedynie czuję bóle podbrzusza…
Większe jest prawdopodobieństwo, że jest ok niż nie, ale z drugiej strony trochę mi ciężko przestawić głowę po sytuacji z czerwca. Tutaj o tyle lepiej, że beta przyrasta ładnie.Witaj w klubie
Moje nudności też dziś zniknęły, brzuch pobolewa
Także myślę, że to okej wszystko
Mąż u mnie się sam wprosiłCześć dziewczyny! Widzę, że też szukacie objawów ciążyU mnie bez zmian lekkie mdłości a w sumie to raczej brak apetytu na cokolwiek i wydaje mi się że trochę bardziej wyczulony nos no i te nienormalne sny
ciągle myślę o wizycie i jak to będzie...a do dopiero przyszły wtorek
idziecie z mężami/partnerami czy same?
Ja mojego biorę bo chce, a pierwsze dziecko mieliśmy w czasie pandemii i nie był na żadnej wizycieMąż u mnie się sam wprosił![]()
Ja oczywiście swojego też chce, bardziej mi chodziło o to, że z założenia nie mogło być u nas inaczejJa mojego biorę bo chce, a pierwsze dziecko mieliśmy w czasie pandemii i nie był na żadnej wizycie![]()