reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2026

To może być efekt hormonów 😊

Boli to może za mocne słowo 😄 bardziej ciągnie, trochę czuć coś w stylu bólu jak przed okresem, ale lżej. Ciężko mi to opisać nawet, ale codziennie coś tam się dzieje, zwłaszcza jak przesadzę z aktywnością albo zapomnę się w pracy
Mnie tak właśnie jakby przed okresowo to nic. Jak wstanę za szybko to też tak chwilowo ściągnie . Nic innego nie pozostało nam jak tylko czekać do wizyty 🤷🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
kurczę, ale czy to nie jest trochę wbrew obowiązującym standardom? pierwszy raz spotykam się z tym, żeby na ciążową wizytę nie można było wejść z partnerem
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia, to moja pierwsza ciąża, nie byłam nigdy w takim celu u ginekologa. Zawsze dostaje smsa, że zaprasza bez osób towarzyszących, może w przypadku ciąży jest inaczej. Zobacze czy dostanę takiego smsa i w razie w dopytam, może się uda 😊
Ogólnie parcia nie mam, także jakby nie można było to bez problemu to zaakceptuje

Jak się dzisiaj czujecie? 😊
Ja wczoraj się stresowałam brakiem nudności, a dzisiaj mnie przez cały dzień przeorało tak, że dopiero teraz byłam w stanie zjeść jakiś solidniejszy posiłek 😬
Ja spoko, nie mam bardzo nudności, bardziej nocną zgagę, ale miętówki pomagają.
Brzuch ciągnie jak na okres momentami,
Przez chwilę miałam brzuch jak balon, takie wzdęcia, ale już schodzi i nic a nic po mnie nie widać 😅
jestem bardzo szczupła, więc ciekawi mnie kiedy mi wyjdzie brzuszek

Do góry