reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Cześć dziewczyny! Długo zwlekałam żeby się przywitać, śledzę Was od początku. Moj termin z OM to 8 maja, mam nadzieję że dotrwam z Wami. W domu mam synka, 3 i pół roku, w maju poroniłam dokładnie w 6 tygodniu. Teraz jestem 6w3d, byłam dzis na wizycie, zarodek jest w macicy, ma 2 mm ale serduszka jeszcze nie ma, doktor powiedział ze to normalne bo widać ❤️ od 3 mm. To była wpadkowa wizyta, teraz w czwartek mam swojego prowadzącego, mam nadzieję że będzie już słuchać serduszko. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Nie nie, serduszko nie musi być od 3 mm.

Hej hej , u mnie termin 4 maj 😁 ale mam pytań kilka 🤔 u mnie w 5t4d pojawiło się jednorazowe plamienie jak w drugi dzień miesiączki na szczęście wszystko dobrze jest tylko od kilku dni bóle brzucha i dziś zauważyłam lekko brązową wydzieline i znów zaczynam sie martwić. Czy któraś z was miała cos podobnego ? Jak tak to prosze opowiedzcie jak to u was wyglądało 😀
Zdarza się. Może być to stara krew, może być po seksie no jak jakieś naczynko pękło. Ale może mieć też inne podłoże. Badałaś progesteron?

Nie mam pojęcia, tak powiedział lekarz dzisiaj 🤷‍♀️ będę u swojego w czwartek to podpytam. Nie badałam teraz bety, ale słyszałam że serduszko jest od ok 10000 a u mnie jeśli przyrasta o te 66 procent to dziś byłoby około 6000. Nie czytam nawet , nie chce się dodatkowo stresować, po poronieniu człowiek ma najczarniejsze scenariusze w głowie 🥺 czekam już grzecznie do czwartku
Serce widać jeśli beta osiągnie stężenie 10000 🤞

reklama
Do góry