Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślę kochana ,że masz skórcze przepowiadające -ostatnio miałam o tym w szkole rodzenia jak to pierwsza ciąża mogą się pojawić tak 2-3 tyg,przed terminem także powoli czasu mamy jeszce i do terminu trochęAle nikt w terminie nie rodzi jakieś5% kobiet
także trzeba by sie wkońcu sapkować
Co z wątkiem zamkniętym?
Przewijak na lozeczko kladziony,taki mam zamiar kupic,nie zaden nowy mebel ktory po kilku miesiacach pojdzie w odstwake .
Hmmm zobaczymy jak to będzie na razie nic się nie nasila...ciekawe co to będzie
Zwolinka, trzymamy kciuki!!
.Trzymamy kciuki,i czekamy na wiesci.....:-):-):-):-):-)A i z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać że Mąż już wrócił dostał jedzenie na stół i zaraz jedziemy do szpitala. Zobaczymy co oni powiedzązaczynam mieć pietra
trzymajcie Dziewuszki kciuki i Wam również życzę powodzenia
Ha jak to fajnie brzmi,choc i ja zadroszczetrzymaj się Zwolinka, zazdroszczę :-)

jak sadomaso;-)

Kolejna wizyta po majowym weekendzie o ile nie urodze oczywiscie wczesniej.Powiedzial ze jak jest ladana pogoda to jest mniej rodzacych a jak jest pochmurno i brzydko to wiecej porodow;-)a powiedział coś?????????? bo ja już sama nie weim???????????? brać to czy nie?Zapytalam go o te ziola to prawie mnie wysmial![]()