reklama

Majóweczki 2008

Właśnie mój A podnióśł 4 szanowne litery i poszedł się kąpać - nawet mu wody nalałam:-DTo juz jakis postęp!!:szok:
A ja znalałam u siebie rozstępa na biodrze!!!Ale dopiero pierwszego -wsmarowałam pół tubki może zejdzie do rana:-D:baffled::angry:Cóź..............takie ciąży uroki - :zawstydzona/y::-(:szok:

To ja się kovhani żegnam i dajcie znać jak Dotkass się odezwie -może spać się położyła tylko i wyłączyła kompa?A pozatym cos wspominała ,że jak coś to jedzie do szpitala a wiadomo jak sie tam znajdziesz to nie myślisz o niczym innym także się nie dziwie :no::no::no:że się nie odzywa ,poczekajmy do rana.......

DOBRANOC MAJÓWECZKI!!!!

reklama
Bylam sie umyc i jeszcze tu zajrzalam:sorry2:i tak to jest Szwarou twoja zona ma racje ,bo net wciaga a szczegolnie mnie nasze forum:sorry2::zawstydzona/y::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Maty fajne te tej firmy,ta na zdjeciach fajniejsza a ile kosztuje z ta zyrafka i karuzelka?

Szwarou ja dokładnie ta samą matę na allegro ogladałam i bardzo mi w oko wpadła bodajrze z fisher price jak pamiętam i wiem ,że maty od 0 mc sa ja tez mam zamiar kupić i tą karuzelke co Iwonka mówiła ja akurat ogladałam taka w rybki -która świeci na sufit:tak:
No niezła ma twoja Beatka wyobraźnię.....

Ide bo mi biedak w wannie zasną -jeszcze się utopi...................:angry:

Bo Fisher price jak dla mnie robi najlkepsze zabwaki edukacyjne ktore sie jak na razie zadna nam nie zepsula a mamy ich troche i dziecko naprawde z nich sie duzo uczy.Jesli chodzi o karuzele takie to proponuje kupic jak sie nie ma akumulatorki i ladowarke do tych baterie bo w nich szybko baterie siadaja zwykle :)

swietna jest ta mata rainforrest :) a tamta z Tiny Love ma jakby wiecej funkcji - dziecko jak cos nacisnie to jest dzwiek - moze kopac nozkami tez jest dzwiek

na pewno przed zakupem porownam obie bo mam taka mozliwosc w hurtowni i pewnie zamowie na allegro (bo jednak taniej)

Łania mialas isc lezec,ja zreszta tez ;)
Ja z pierwszym dzieckiem nie mialam takiej fajnej maty,ale mysle ze jest to rzecz pozyteczna,przyciaga dziecka uwage i dziecko na niej cwiczy....moja Vanesska np nie lubila bardzo lezec na brzuchu,wszelkie proby konczyly sie placzem,a powinno dziecko sie klasc tak czasami zeby cwiczylo miesnie karku i unosilo glowke do gory z tej pozycji.Mysle ze taka zabawka w tym pomaga.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry