reklama

Majóweczki 2008

Szwarou - my dostalismy karuzelke firmy V-TECH od rodzinki z niemiec, podobna firma do fishera, ale nie jest tak popularna w Polsce. Karuzelka super. Mate zakupimy pozniej, bo wydaje mi sie, ze teraz to jeszcze za wczesnie...

I pytanie - od kiedy dzidzia bedzie korzystac z maty edukacyjnej??

Iwonka - no to faktycznie nie za ciekawie u Zwolinki... No ale wiedza chyba co robia, jak czekaja do poniedzialku... Napisz, ze Majoweczki trzymaja kciuki za szczesliwe rozwiazanie!
A z tym brakiem miejsc to juz sie boje... W poniedzialek dzwonie do poloznej i sie z nia umawiam, zobaczymy co mi powie...

Ciekawe co u Dotkasss...

Ja z Mezem u Rodzicow siedzimy... lubie tu przyjezdzac, ale czasem czuje sie jakbym spalila paczke fajek... Bo jest jeszcze siostra z partnerem i pala jak smoki... moja Mama w sumie tez... no ale co mam zrobic.. jedyne wyjscie to nie przyjezdzac i siedziec w domu.:-(

reklama
Iwonko ja kupiłam przewijak na łóżeczko w Netto za 39 zł. Dzieki Polce bo to Ona mi podpowiedziala:tak:

Ja tez kupiłam w netto i fajny nawet akurat różowy:tak:trafiło się akurat taniej to czemu nie brać -a 70 zł to dużo:no::-(

No wlasnie,tym bardziej ze nie ma miejsc a trzymaja dziewczyne w bolach.

Współczuje serdecznie dziewczynie bo się wymęczy a wreszcie w ostateczności jeszce ją potną jak nie bedzie postepu -i wtedy jeszcze gorzej się zamęczy:-(:no:
Zwolinko współczuje serdecznie!!!!

Co do miejsc u mnie się nie martwie u nas ststystycznie na dobę rodzi się 2 dzieci:tak:A i byłam w szpitalu i pytałam położną także nie ma z tym u nas problemu ,mam potwierdzenie z pierwszej ręki uff-a wam współczuje dziewczyny z Warszawy!
Takie miasto a w szpitalach brak miejsc!!!:angry::angry::angry:Tyle ,że wam powiem ,że teraz rodzi wyż a ja jestem z wyżu np. ale ja już drugie hehe:laugh2:

Wróciłam niedawno od mamci -wzięłam pieluszek tetrowych po małym to wygotuje i ciuszki te mniejsze (juz nie mam gdzie trzymać !) a kiedy ja je wszystkie założę???

To w takim razie wygląda na to że tragedia w tych szpitalach:baffled: a biedna się męczyć musi

A ja dzisiaj spędziłam bardzo miło dzień praktycznie cały z moim A a u nas często się to nie zdarza zwłaszcza że jeszcze nie mieszkamy razem ale myślę że na początku maja się wprowadzi do mnie:-) a dzisiaj mnie nawet zabrał na kolację aż w szoku byłam ale bardzo miło było:happy: ciekawe jak jutro bedzie

Pytalam Zwolinke jak bylo przy poierwszym porodzie z Wiktorkiem to napisala ze urodzila go 3 dni przed terminem ale w podobnje sytuacji,a lekarze jej powiedzieli teraz ze taki jej urok.......

To na to wychodzi ze moj urok to jest przenoszenie ciazy a na koniec wywolanie,o nie ja tak nie chce.Wlasnie mnie zlapal dosc mocny skurczybyk w szyjke.To chyba z wrazenia ;)

Madzia to fajnie ze tak milo dzien spedziliscie.Oby bylo takich wiecej :)

Łania to sie na wdychasz biedna,a jak bedziecie przyjezdzac z dzieckiem to chyba juz nie beda palic w domu?

Kathy no patrzylam teraz na aalegro to sa po 35 przewijaki ale doliczyk koszty ...

Wiesz Iwonko niektórych taki urok....Ja wiem ,że pewnie przy tym porodzie tez bede miała bóle z krzyża bo juz teraz mnie pobolewa a to gorsze od samych skrczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja spadam się kąpać i mojego A wygonić z kanapy -jak zwykle zasną:angry::angry::-D:szok:I jak ja go teraz z niej wygonie????Zajmie mi to wieki!!!A nie wspomne o kąpieli a nie mył się po pracy także go na siłę zaciągnę!!!Dla mnie w łóżku ma być czysty i niech się wali ,pali:tak::-):-pZamiast korzystać z sytuacji -bo sami jesteśmy (mały u teściowej) to mój Artur śpi!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:I co ja sama mam sie zadowalać:confused::confused::confused::eek::eek:

Wiecie chyba pszyszła mama urodziła bo cos się nie pokazuje -a może leży w szpitalu???Przecież ona tez miała bóle.........:dry::szok:

reklama
Mam wiadomosc od Zwolinki...cyt
"Witam,z tej strony Zwolinka.W czwartek nie bylo miejsc w calej Wawie i wrocilam do domu.Rano przyjeli mnie na porodowke w Bielanskim ale nie widzieli postepu porodu i leze na patologii.W poniedzialek jezeli wczesniej nie urodze to moj lekarz powiedzial ze przebija mi pecherz.Pozdrawiam Was"
Iwonko pozdrów Zwolinkę. Horror co się dzieje w szpitalach, szczere współczucia. :szok::szok::szok: Tego się obawiałam/obawiam.

Miłej nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry