reklama

Majóweczki 2008

Iwonka - co do auta, to zawsze mi sie takie podobaly.:-) Z tych marek co podalas, to mi oczywiscie najbardziej VW sie podoba... co do Seatow to nie mam zdania, a co do fordow, to jestem na nie... Jezdzilam dwa lata (coprawda malutkim fordem KA) i jakos do fordow nie mam juz przekonania...
A co do szpitala - tak jak mowilam, znajoma tez siedziala w domu, zeby jej nie odeslali, bo miejsc na porodowce nie bylo... przyjechala z czestymi skurczami, 4 cm rozwarcia i chcieli ja odeslac! Gdyby nie miala wczesniej zalatwionej poloznej, to by ja odeslali...

reklama
Szwarou no pewnie,to najwazniejsze:) A jak sie ogolnie Beatka czuje,bo my tu narzekamy jedna przez druga tylko :)
Łania no widzisz to ja juz nie wiem ale i tak nie pojade po za miasto :)

Dobra szykuje sie i jedziemy .

Samochod typuVan ,wozek wchodzi na stojaco bez rozkladania. Maja znajomi taki,no i jest w sumie 7 osobowy,w razie co mozna wyjac siedzenia tylnie i jest 5 osob = bagaznik,wielki.

Wiem jaka to wygoda my mamy akurat starego T4 na 9 miejsc i wózek wejdzie spoko bez żadnego składania a te sharany i seaty tez mi sie podobaja nawet namawiam mojego A na takiego ale narazie nie ma za co kupić:-(:baffled:

a to sa fotki mojej corci na motorze,bo chyba wam nie pokazywalam.A juz sama nie wiem .Jak cos to krzyczcie ze sie powtarzam :)

nie powtarzasz się ja byajmniej nie widziałam tych zdjeć oprócz tych z Pragi:tak:;-):-)
A poaztym twoja Vanesska jest fajna mała laseczką:tak::tak::-):happy:
Udanych zakupków-zdaj nam relacje wieczoram jak siły dopiszą -nie koniecznie natym wątku:tak:;-)

Iwonka my kupiliśmy w październiku kupiliśmy Ford Galaxy jest super polecam w 200% mamy wersję 7osobową :-D zamontowaliśmy na suficie ekran z opcją DVD i podłączenie PLAY STATION 2 chłopcy zachwyceni:-)

Dzień dobry chociaż deszczowy.
Do południa udało mi się wyrwać na miasto, dzisiaj miałam chociaż samochód i nie musiałam autobusem się tłuc, czego nie lubię. Podjadę sobie gdzie chcę i tyle. Kupiłam starszej buty - trampki i kalosze. W sumie to mi isę trochęciężko dzisiaj chodziło ale to może przez tą pogodę.

Świetne to body a Twoja żona ładnie wygląda :tak:.

a tak wogole to sam powiedz jak faceci wola?? od przodu czy od tylu??
Ja wiem, że mój woli od tyłu, tylko ja tak nie lubię :-p a teraz to w ogóle nie lubię...

Cały maj chyba dziś zajadał się naleśnikami i ja zrobię na kolacje:-)
Tylko u mnie chyba nie było naleśników wczoraj. Ale czytając wieczorową porą o nich miałam na nie wielką ochotę. Może w przyszłym tygodniu to zrealizuję. Mniam mniam.

Nie wiem po co mi aż tyle tych pieluch bo zamierzam używac tylko pampersów no ale przezorny zawsze ubezpieczony:-D:-D:-D
Pieluchy mnie przydadzą się do: położenia pod główkę w łóżeczku, na przewijaku, w wózeczku, na wizytę u pediatry (obowiązkowo), do wycierania buziuni jak się uleje, podczas odbekiwania na ramieniu, do przewijania w innym miejscu niż przewijak, do kąpieli, do przykrycia w wózeczku jak będzie upał, do zrobienia cienia w wózku jak akurat nie będę miała parasolki (bo isę np. popsuje). Przy Ani używałam tetry, flaneli chyba miałam ze 2 sztuki, mama mi zresztą uszyła.

A nie wiem czy sie chwalilem ale 25.03.2008 wzielismy slub cywilny
Gratuluję Wam i życzę dużo szczęścia.

Wiktam się jeszcze 2 w 1,
Dotkass odpoczywaj ale lepiej przejedź się na porodówkę, będziecie spokojniejsi i my też :tak:

Zmienilismy opcje zakupu auta.Mamy nowe typy i chyba najlepsze jak dla nas,jako samochod rodzinny.
My się nadal nie możemy zdecydować. Teraz myślimy nad skodą z silnikiem vw. A może coś innego... i ciągle nie jesteśmy zdecydowani, czy kupić coś za 20 tys bez kredytu czy coś nowego i kulać się potem ze spłatą kredytu :confused:. Fajne te większe, które pokazywałaś. My musimy jeszcze wybrać coś ekonomicznego, bo przy codziennych dojazdach do Katowic/Chorzowa to zbankrutujemy.

Na chwilke zajrzałam, co u Was, u mnie narazie bez zmian

Dziękuję, że jesteście...Idę się znów położę...ale oprócz skórczów boli mnie strasznie głowa od wczoraj, no i mogłabym cały czas jeść, zjadłabym konia z kopytami...czytałam, że to są symptomy porodu...myslicie, że już jest to możliwe? Wolę nie jechać bez potrzeby do szpitala
Informuj w miarę możliwości na bierząco.
Mnie się chciało strasznie jeść na porodówce w czasie porodu, wcześniej chyba normalnie. Walnęłam sobie Karmi wieczorkiem przed tv, na tą okazję jedna butelka chłodzi się od kilku tygodniw lodówce.

Uff, nadrobiłam...

Pozdrawiam.

Witam pochmurnie.
Dotkass trzymaj się z Amelką.
Szwarou gratuluję ślubu!! Kupiliście w końcu xa? My czekamy już od miesiąca i mam dzwonić za dwa tyg i też nie wiadomo czy będzie...:wściekła/y:
Iwonka my też chcieliśmy Forda Galaxy, bo bardzo mi się vany podobają i przede wszystkim są praktyczne, a ford akurat chyba najtaniej wychodzi spośród vanów, ale ostatecznie stanęło na Fordzie Mondeo kombi i też jestem zadowolona-full miejsca, no i komfort jazdy-spoko. Ogólnie fordy mają słabe blachy i dosyć szybko gniją w porównaniu np. do VW, czy Audi, ale te mają blachy w ocynku no i już trochę lepsza klasa...i kasa.

Wyjeżdżamy do Rodziców, więc życzę spokojnej soboty i niedzieli.

Jejku, a mnie coś brzuch boli, tak raz na jakiś czas...Od godziny tak mam! Aż mi się ciepło robi, mam nadzieje, że to nie skurcze, bo za wcześnie jeszcze!!!:angry: Chyba za dużo nerwów się nazbierało.

Witam serdecznie. Codziennie wpadam poczytać co u Was. Dzisiaj mam więcej czasu żeby też coś naskrobać.Jak tak czytam to uświadamiam sobie że do porodu coraz mniej.Wózek i łożeczko kupione.Torba spakowana, więc jestem spokojniejsza:tak:
Dotkass trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Aurelko mam nadzieję że przejdą Ci te bóle i też będzie ok.

reklama
aneta nie kupilismy jeszcze :/ jutro zadzwonie do pewnej hurtowni gdzie maja je najtansze - moze uda sie od razu zablokowac na 2 tygodnie (pomarancz lub zielen) lub po prostu zamowie. A pozniej bede sie martwil

Mam pytanie: czy macie juz karuzele do łózeczka? I mate edukacyjna? Jak tak to podzielcie sie swoimi :) ja dopiero jestem na etapie wyboru :) znaczy sie my :>

wlasnie wrocilismy ze spacerku i prosze co spotkalismy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry