reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzięki Puchatka troche ulżyło :-) wiecie jak to faceci przewrażliwieni na maksa ciekawe co bedzie jak go dzidzia zacznie budzić:-D

Mnie już nie swedzi nawet brzuszek w koncu trafilam na odpowiednie nawilzenie i jest ok a nie jakies wbijanie ze to uczulenie bylo ale chyba duzo pod koniec ciąży swedzi moze to normalne nie wiem

Dziewczyny czy was tez tak swedza niesamowicie cialka?? jej bo mnie strasznie a ostatnio piersi to az tak ze wscieklizny mozna dostac...

Ja ogólnie ma suchą skóre i bez balsamu nawilżającego 24 h ani rusz:no::no::no:
A na piersiah może ci się chca rozstepy zrobić???Więc smaruj je choćby balsamkiem:tak::tak::tak:Aby natłuśić :tak:

Nie ja ide jakieś pranie zrobić chociaż swoich bo mi sie z kosz wysypuje najwyżej odkrece grzejniki i niech sie kisi a potem jak nazbieram to nie nadarze z praniem suszeniem i prasowaniem!!!!!!:angry::angry::angry:

Ja kiedys pisałam ,że mnie syrasznie sutki swędzą - podrapałam je do krwi:szok:
A tera mnie bolą i nie wiem co gorsze?
Pewnie swedzenie....

A teraz kupiłam nawilżacz powietrza a i tak mam suchą skórę -podejrzewam o to wodę i wpływ ciąży ,zwiększa suchość skóry-pewnie hormony?

Dobrze ze mnie nic nie swędzi bo bym chyba umarl ;)

Skoro dziewczyny sie nie odzywaja to chyba cos sie dzieje ;]

Powiedzcie mi doswiadczone mamy co bierzecie ze sobą do szpitala bo te listy ktore sa w internecie to chyba jest jakas przesada :>

A nie wiem czy sie chwalilem ale 25.03.2008 wzielismy slub cywilny

Cześć Dziewczynki,

Wiktam się jeszcze 2 w 1, położyłam się wczoraj ale skórcze nadal trzymają, cała noc miałam z głowy, najpierw co 10 minut, potem co 30 min, a w nocy co godzinę, myślałam, że przejdą jak codzień rano, ale od rana mnie trzyma...co 10 minut, teraz co 20, więc jeszcze nie panikuję i nie jadę do szpitala, posiedze w domu, tu czuję się bezpieczniej :-), ale czas liczę cały czas

Może dam radę nadrobić co naskrobałyście

Szwarou GRATULUJE! a co do torby do szpitala to najlepiej jak zadzwonicie czy pojedziecie do szpitala gdzie zamierzacie rodzic i wam powiedza co trzeba miec ze soba.Bo np tu gdzie ja rodzilam pierwsze dziecko musialam miec wszystko swoje,doslownie.

reklama
Przejżałam niestety tylko połepkach...nie mam siły na siedzenie...dziękuję za troskę...nie martwcie się, jakby co, bo moge nie miec siły siąść i pisać, napewno jak się zacznie i będę już w szpitalu będę informowała...do którejś napewno wyślę sms-ka

Niestety cały czas mnie trzyma...zobaczymy, dziś sobota, więc mogę siedzieć w domu nie panikując do momentu, aż nie będę miała skórczy co 5 minut, mąż w domu, korków brak

Całuję Was

Postaram się jeszcze odezwać, jak znajdę siłę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry