reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja wczoraj miałam okropna zgage!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dwa razy brał malox i nic a ni chciała wiecej brać bo sam smak -fuj jak pasta do zebów:-D:crazy:

Mówią ,że majowy weekend ma być ciepły:-)Ciekawe........:-DFajnie by było!!
Iwonko -fajnie masz z zakupkami tylko kaski mieć:tak:i można szaleć -tylko kto na to zarobi????
Ja wczorj wydała prawie 300 zł i tylko na takie pierdółki jak kosmetyki i pre rzecy do szpitala ach szkoda gadać......Skad tej kasy nabrac???

Pocieszcie mnie i powiedzcie czy w ciaży zaczyna sie chrapac bo kiedyś chyba niektóre z was pisaly ze tez zaczeły podobno od kilku dni tak strsznie zaczełam az męzus chciał sie z łózka wyprowadzać :szok: Jejku zeby tylko to przeszło

w ogole ostatnio noce mamy ciekawe Paweł mowi mi że musimy pranie na krokodylu powiesić.... a ja najpierw dwa razy probuje urodzić i sie nie udaje a jak mi wody odchodza to ide na zakupy.....

Witajcie brzuchatki :tak::tak:
Ja dzisiaj wyspana i tylko siusianie standardowo co 3-4 godzinki więc nie jest najgorzej choc już zdecydowanie czuje że moje dziecię strasznie niezadowolone że mu się metraż jego apartamenciku kurczy:-D
No ja tak jak Wy umieram z ciekawości co się dzieje z dziewczynami choć teraz już pewnie takie akcje będą coraz częstsze :tak::tak:
Polka za dwa tygodnie to już będziesz miała rozpoczęty 38 tydzień i wtedy ciąże uznaje się za donoszoną :tak:ja z utęsknieniem czekam jeszcze 1,5 tygodnia co by minąć te magiczne 37 t i wtedy niech się dzieje wola Boża :tak::tak::tak:
Kathy oby rozświeciło Ci się to słonko co byś mogła zrobić sobie pranko :-):-)
Kamilko w sprawie prezentu nie doradzę bo Ty najlepiej znasz swojego brata :tak:

Wszystkim majóweczkom życzę miłego i spokojnego dnia :tak::tak::tak::tak:

Sylwia na tym etapie ciąży po pierwsze płuca są już mocno uciśnięte więc oddech skrócony śluzówka w nosie wysuszona i stąd ciężki oddech i chrapanie powinno przejść po ciąży :tak::tak::tak::tak: mój mąż twierdzi że teraz juz normalnie nie oddycham tylko sapie jak rasowy obleś :-D:-D:-D

reklama
Kathy- wlasnie o to biega ze on samochod kupil wczesniej w niemczech tzn rok temu a teraz robi prawko.... a co do prezentu potrzebuje prosty przyklad dla nastolatka:tak::tak::tak::tak:... chyba sie musze z wyrka sciagnac i isc sobie kawe zrobic bo normalnie dzisiejszy dzien bedzie poprostu spiacy strasznie...

a jesli chodzi o chrapanie to ja nie chrapie ale za to mezus chrapie jak smok za nas dwoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry