Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
Dobrze pierwszy poród wspominam... z biegiem czasu, bo zaraz po nie było tak różowo. A z tymi następnymi porodami też słyszałam, ze szybciej i ja tak chcęjo-anna-on - co do porodu to zazdroszcze, ze tak dobrze wspominasz, a drugi ponoc jest w wiekszosci przypadkow szybszy.
Co do hemoroidow... to wydaje mi sie, ze lepiej postosowac ten posterisan... Bo pozniej po porodzie moze byc nieciekawie, jak teraz sie tego nie zalagodzi... Mi moj ginek przepisal teraz jakas masc i czopki Hemorectal (8 zl za 10 szt), bez recepty, a wczesniej tez stosowalam posterisan...
.To tak jak bym czytała swoje słowaCo do pozycji to moj najbardziej lubi jak robimy to od tylu,choc ja chyba wole klasyczna pozycje.Teraz raczej tylko na boku jest mi najwygodniej choc przez ciagly ucisk na pecherz jakos tak nie moge sie dobrz skupic na robicie)))
:-)Moja też robi taki warstwowy ryż z jabłkami - palce lizać.Tylko tyle, ale moja mama np. robi pieczone to wszytko warstwami w piekarniku i wychodzi super.
.

weszlam zajrzec czy ktos juz cos wie ale widze ze cisza...
)

w pisaniu i wogóle....
.
Zaskoczyła mnie totalnie
Trzymaj się kochana i nie przemeczaj jeżeli to jeszcze nie to
;-):-)A tu z pogody znów nie skorzystam i załapie stresa bo ciuszki jeszcze leżą i czekaja......