iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ale pyszne te nalesniki wasze,ja bym mogla codziennie jesc.Lubie tez kluski leniwe z maselkiem i bulka tarata no i cukrem oczywiscie do tego naprzyklad marchewka z jablkiem lub bez..mniam.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie tam do ciepłych lodów też nie trzeba długo namawiać heheZe mną to w tej sprawie nie trzeba walczyć, ja to uwielbiam ;-)

Ale pyszne te nalesniki wasze,ja bym mogla codziennie jesc.Lubie tez kluski leniwe z maselkiem i bulka tarata no i cukrem oczywiscie do tego naprzyklad marchewka z jablkiem lub bez..mniam.....
Co do pozycji to moj najbardziej lubi jak robimy to od tylu,choc ja chyba wole klasyczna pozycje.Teraz raczej tylko na boku jest mi najwygodniej choc przez ciagly ucisk na pecherz jakos tak nie moge sie dobrz skupic na robicie)))
No to jest pocieszenie, też własnie o tym pomyślałam, dzieci lubią wszystko co na słodko. Ostatnio przypomniałam sobie smak zup owocowych mojej babci. Stare dobre czasy..No ale pocieszam sie tym ze jak mi dzieci podrosna to bede miala dla kogo piec ciasta i robic rozne pysznosci maczne!
heheMój tez od tylca lubi, bo uwielbia mój "ogromny" tyłeczek, a mnie wtedy to tak jara :-);-)

mój M wtedy działa jak najlepszy rolon na cellulit (chociaz nie wiem czy go tam mam) uwielbiam jak ugniata mi pośladki.
Mam nadzieję że wróci moja stara "JA".Ale musze wam powiedziec ze po pierwszym porodzie jakos mi zapal niestety opadl......mam nadziejej ze teraz bedzie lepiej!

a chce mi sie czegoś bardzo
to jest silniejsze wiec wybaczcie