reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja zmykam na jakiś czas, bo juz brzuch mi stwardniał na maxa, i naleśniki z serem czekają podgrzane, uśmiechają się do mnie posmarowane z wierzchu nutellą :-)

no ona nie wchodzi, chyba słychac jak się wygłupiamy u niej na dole hehe. :sorry2:
Moja teściowa znalazła sobie faceta ostatnio, co najlepsze on jest ojcem jej zięcia i teraz taka śmieszna sytuacja i konspiracja w rodzinie.
A niech sobie poużywa póki może, najgorsze jak mi opowiada co robili w sypialni MASAKRA.hehe

Nie no....Teściowa fajna babka jak masz zni taki kontakt!pozazdrościć Nas nigdy nikt nie nakrył nawet jak z nimi mieszkaliśmi -nikt nie miała prawa bez pókania wejść a zreszta jak by wiedzieli o co chodzi i zawsze pytali przez drzwi o to czy o tamto i to nie za pierdołą tylko jak już coś poważnie chcieli:tak::-)Także wyrozumiałaość górą!
Ale za to mój A nakrył swoich rodziców kilka latek już minęło ale jemu głupio do tej pory i to jeszce w jakiej pozycj!!!!Na stojąco opartci o stół czy jakoś mam na stole -mówie wam cyrk!
Ale musiał wejść bo poważną sprawa była dotego to była 4 00 rano-gdzie sie śpi!!!!

Ja też zmykam, zrobie nalesniki bo mi smaka Dotkass narobiłaś. Spływam

A moj jak dzwonił i pytałam co na obiad -to chce naleśniki!!!!
A ty dość czesto też robisz jak widze???
Powiedz mi z jakiej stronki wleic te "bananki"?I inne animacje????:confused:

Nie no....Teściowa fajna babka jak masz zni taki kontakt!pozazdrościć Nas nigdy nikt nie nakrył nawet jak z nimi mieszkaliśmi -nikt nie miała prawa bez pókania wejść a zreszta jak by wiedzieli o co chodzi i zawsze pytali przez drzwi o to czy o tamto i to nie za pierdołą tylko jak już coś poważnie chcieli:tak::-)Także wyrozumiałaość górą!
Powiedz mi z jakiej stronki wleic te "bananki"?I inne animacje????:confused:

A z różnych stronek np z tej:
GIFY animowane, gify do GG, gadu-gadu, opisy gg, skiny gg, skiny, opisy, sk�ry gg, emotki, emoty gg, wtyczki gg, gadu gadu, dzwieki gg, power gg, emoty tlen

A teściowej ostatnio poleciłam żeby skosiła włosy łonowe chociażby w paseczek, bo jak widziałam u niej ten busz, to aż się przeraziłam:szok: to takie niehigieniczne i może facetowi między zęby włazic hehe, posłuchała chyba.:tak::laugh2:

No juz naprawdę smigam, a naleśniki będą tylko dla mnie bo mąż nie lubi.

No u mnie słońce się przebiło zza ciemnych chmur -pewnie na chwilke tylko ,
pozatym zimno jak w lutym i ciemne chmury to pewnie zaraz zajdzie kurde a tak by chumorek poprawiło!J dzis wczesniej po małego jade bo mu obiecałam i trzeb asłowa dotrzymać bo on potem pamięta i juz a dzieci się nie okłamuje:no::no::no::no:

Kathy, to "coś" w spermie to prostaglandyny. Do wywoływania porodów stosuje się też czasem żel z prostaglandyną.

Oj to już z poczatkiem maja zacznę wykorzystywac mojego męża na maksa :-D:-D:-D
Bo jak taaaaak bardzo chcę mieć już mojego dzidziusia w domci :tak::tak::tak:

Ja zmykam na jakiś czas, bo juz brzuch mi stwardniał na maxa, i naleśniki z serem czekają podgrzane, uśmiechają się do mnie posmarowane z wierzchu nutellą :-)

Dorkass odechciało mi się już żeberek, jak przeczytałam o nutelli na naleśniczkach... i do tego serek. Mniam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry