reklama

Majóweczki 2008

reklama
:-D:-D:-D:-Dmagdamgda- trzebabyo sie zapytac czy zazdrosci?? hihihi a ja nie wiem jakbym sie zachowala jakby mnie ktos nakryl albo nawet podsluchiwal hahahah
dziwnie jakos.. raz nam tylko tesciowa weszla ze ledwie sie zdazylismy niezgrabnie zakryc :laugh2::laugh2::laugh2: ale pozniej jaja byly bo z mezem tak wybuchlismy smiechem ze szok a jej sie glupio zrobilo.. od tamtej poruy nie ma mowy zeby weszla do pokoju jak sa nawet przymkniete drzwi:-):-):-)

postaram sie nie urodzić jeszcze:happy: ja uciekam do miasta bo mama za długo będzie na mnie czekać a później do lekarza to się wszystkiego dowiem:-) i zobaczę moją kochaną niunie jak urosła przez miesiąc muszę tylko wytrzymać 4,5 godzinki

Hehe a u nas też abstynencja, bo mężowi "głupio". No cóż, i tak go "zmuszę".

Polu, chyba bym zamordowała męża za budzenie w nocy, że niby śpisz w złej pozycji... hehehe Przecież pozycja na boku jest najlepsza. Na wznak nie należy się już kłaść - np. mojej dzidzi zwalnia tętno gdy podczas badania u ginki trochę dłużej leżę na fotelu i słuchamy serduszka. Więc mam zakaz kładzenia się na plecach (zresztą ja sama w tej pozycji źle oddycham).
Tylko na boku... ale wiecie co, ostatnio mogę spać tylko na prawym boku - dziś w nocy obudziłam się, napiłam łyk wody i położyłam na lewym boku i zaczęło mi się tak koszmarnie odbijać, że myślałam że oszaleję. A jak się śpi całą noc w jednej pozycji, to wiadomo jaki to jest "wypoczynek"... :baffled:

reklama
:-D:-D:-D:-Dmagdamgda- trzebabyo sie zapytac czy zazdrosci?? hihihi a ja nie wiem jakbym sie zachowala jakby mnie ktos nakryl albo nawet podsluchiwal hahahah
dziwnie jakos.. raz nam tylko tesciowa weszla ze ledwie sie zdazylismy niezgrabnie zakryc :laugh2::laugh2::laugh2: ale pozniej jaja byly bo z mezem tak wybuchlismy smiechem ze szok a jej sie glupio zrobilo.. od tamtej poruy nie ma mowy zeby weszla do pokoju jak sa nawet przymkniete drzwi:-):-):-)
no ona nie wchodzi, chyba słychac jak się wygłupiamy u niej na dole hehe. :sorry2:
Moja teściowa znalazła sobie faceta ostatnio, co najlepsze on jest ojcem jej zięcia i teraz taka śmieszna sytuacja i konspiracja w rodzinie.
A niech sobie poużywa póki może, najgorsze jak mi opowiada co robili w sypialni MASAKRA.hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry