iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jeszcze nie pojechalam.jedziemy po 15ej dopiero,wiec ide obrac ziemniaczki na obiadek.Zmienilismy opcje zakupu auta.Mamy nowe typy i chyba najlepsze jak dla nas,jako samochod rodzinny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dotkass - dobrze, ze sie trzymasz 2 w 1. Odpoczywaj... Chociaz powiem Ci, ze nie wiem, czy ja, jak by mnie tyle czasu skurcze meczyly, to czy jednak nie pojechalabym sprawdzic co sie tam dzieje... albo chociaz moze zadzwon do lekarza prowadzacego niech on sie wypowie?
Ach zapomniałabym ,że Dotkass sie pojawiła-kochana licz te swoje skurczybyki skurczyki i w miare nas informuj po wczorajszym czopie to bardzo możliwe żebyś nam tej nocy urodziła;-)
Ale jesteśmy z toba i w razie co pisz!
nie do końca tak, bo jest jeszcze pęcherz płodowy, który wypełniony jest przez wody chroniące maluszka.Ten czop chroni dziecko przed infekcjami, zamykając ujście szyjki, np. niektórzy lekarze zabraniają współżycia po odejściu czopa, bo bakterie i inne moga przeniknąć do płodu.
Kupiłam dzidzi kosmetyki z hipp a husteczki z nivea ale bezzapachowe i drugie w razie czego z pampersa sensitiveTakże mam wszystko tylko mydełko jeszcze aby z tej samej serii -bo w razie czego bede wiedziała co uczula i zmienie a tak mam już wszystko !!!!
Już od jakiegoś czasu martwię się tym przepełnieniem w szpitalach. Najbardziej boję się że nie będzie sali rodzinnej.