Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe miałam nie wspominać od rana o jedzonku, ale skoro pytasz, to na obiadek mam łazanki z boczkiem i pieczarkami, mam zamiar kupić dużo cukinni i zrobić pyszne leczo z kiełbaską,Madamagda daj znać co dobrego będziesz robiła do jedzonka![]()
sałatkę (serek żółty, szynka, pieczarki, ryż, papryka, majonez) mniami, jajka z sosem tatarskim i kupię gotowe krokiety z pieczarkami i kapustą. Goście nie wyjda głodni, zwłaszcza że to tylko połowa przysmaków bo kolega też dołancza się do imprezki z okazji jego dzisiejszych urodzin.
Bo my takie pasibrzuchy jesteśmyEj dziewuszki aWy z rana o jedzeniu:-) Jak Was czytam to jeśc mi się zaraz chce![]()

ja też coś ciągle wrzuciam na ruszt, teraz popijam kisielek truskawkowy.Dzis sobie po skakałam na pilce i jakos tak wydawalo mi sie ze dziecko tak bardziej naciskalo w doł. Moze i je w ten sposob bardzie popedze do dolu i na szyjke wywrze nacisk wiekszy glowka...

Hej kochane. Wpadłam sobie poczytać na temat badań HBS bo mi wyszedł dodatni wynik, ale podobno może być fałszywie dodatni i jutro idę powtórzyć. Postanowiłam się nie denerwować ;-)
Dziś musiałam Maksowi kupić buty sportowe, bo w sobotę mąż kupił reeboki swojemu starszemu synowi, a Maksowi nic. A on biedaczek cały weekend chodził w tych butach starszego brata (rozmiar 36) po domu. Dziś pojechałam z nim do centrum handlowego, kupiłam mu buciki i jest tak szczęśliwy, że chciał je założyć nawet do spania.... w końcu udało się wynegocjować, że w nocy będą stały obok łóżka.
No to się zaczęło - jeden coś dostał, to i drugi musi ;-)

też tak miałam jak byłam mała, że musiały stać obok łóżka jak szłam spać, chciałam na nie patrzeć jak zasypiałam
:-)Cześć dziewczyny,
Jestem nowa, bardzo chętnie się do Was przyłaczę jeżeli pozwolicie?:-)
Mam termin na 29 maja, już niedlugo. Wyczytałam, że niektóre z Was też spodziewją się dzidziulków w podobnych terminach.
Jezu już nie mogę się doczekać!!!! Będę miala chłopca. Niestety nie wiem ile waży, bo mieszkam w Szkocji a tutaj robią tylko dwa razy usg, ostatnie w 21 tyg. Szkoda, bo martwie sie ze mam maly brzuch, ale polożna mówi, że widocznie jestem szczęsciarą.
pozdrawiam wszystkie majóweczki
:-)Ja jestem chodzącą majóweczką, a dni mi też się wloką niemiłosiernie. Jeszcze tylko 11!! :-)

i niedługo się w spodnie ciążowe nie zmieszczę:-) Kisielek też mam więc dzisiaj na pewno go wszamię.