_madzia19_
przyszła mamusia
Ja dzisiaj cały dzień czułam sie nie najlepiej ale trochę pobyłam z moim A później poszliśmy na spacerek no i w końcu mi się oficjalnie oświadczył skorzystał z okazji że moje pace są troszkę mniej spuchnięte
ale za to brzuszek mam nisko i mała się pcha do dołu i za bardzo chodzić nie mogę ale już jej powiedziałam że może po mału wychodzić:-) mam nadzieje że posłucha No i teraz dopakowałam do mojej torby troszkę rzeczy mojego A i najchętniej bym uszykowała już wszystko co jest potrzebna i co trzeba zrobić mam nadzieję że coś ruszy
Dobranoc
ale za to brzuszek mam nisko i mała się pcha do dołu i za bardzo chodzić nie mogę ale już jej powiedziałam że może po mału wychodzić:-) mam nadzieje że posłucha No i teraz dopakowałam do mojej torby troszkę rzeczy mojego A i najchętniej bym uszykowała już wszystko co jest potrzebna i co trzeba zrobić mam nadzieję że coś ruszy
Dobranoc

.
, no tak, ale to tak jest, gdy się wierzy lekarzowi, że urodzi się wcześniej
...aaaa...pamiętacie jak mówiłam, że mam ilość w ód w górnej granicy i muszę sobie mierzyć codziennie rano brzuch? no i mierzę...niestety rośnie ok 1 cm dziennie, troche się boję, jeżeli jutro rano znów będzie o 1 cm więcej muszę jechać do szpitala i powiedzić o tym...Dziewczynki Kochane może Wy wiecie co się dzieje, jeżeli tych wód jest za dużo, jest jakieś zagrożenie dla dzidzi??? Będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź.
a chcielismy wcisnąć jej psa pod opiekę
bo do opieki nad dzieckiem się nie nadaje