• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam,

Dotkass gratulacje!!!!

Ja cos dziwnie sie czuję od wczoraj. Od kiedy odstawiłam nospe, to nie miałam żadnych bóli, tylko czasami jakis skurcz i kłucie w szyjce.
A od wczorajszego poranka mam wrażenie, jakbym miała dostać @. Po śniadaniu myślałam, że zwymiotuję i do tego przespałam cały dzień. Na wieczór dalej takie sobie samopoczucie. Dzisiaj znowu mdłości, nogi mi drętwieją. Miałam ochotę na słodkie, a poniewaz ostatnio mało jadłam, więc na śniadanie spałaszowałam 7 tostów z dżemem :zawstydzona/y: żebym miała siłę rodzić jak coś:-p;-)

Iwonka Ty na porodowke moze w koncu a nie do marketu budowlanego
Co do schodow to moze do PKiN sie wybierz i idz na sama gore :-D

Pola gratuluje.

Pola Dotkass wielkie gratulacje :tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Iwonko ja tam mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak: a jakby to miało coś przyspieszyć to ja mogę oddać i 10 głosów na Ciebie :tak:
Kamilko olej teściowa moja też potrafi wyskoczyć z takimi rewelacjami choć niunia grzecznie w łóżeczku śpi ale normalka że czasem ma ochotę się poprzytulać i mnie to tez potrzebne :tak::tak:co do laktacji to nie masz telefonu do jakiejś położnej środowiskowej ja do mojej dzwonię z różnymi pytaniami w końcu od tego jest :tak: a jak juz mocno Cię zirytuje to powiedz że to Twoje dziecko i to Ty będziesz je wychowywać i tyle :tak:

Witam
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn ktore juz maja swoja dzidzie przy sobie zadko do was zagladam bo musze duzo lezec bo mnie czesto boli przuch u dolu i lekarz kazal mi lezec i i tez dlatego ze mam za krotka szyjke
Pozdrawiam

Decameron mi sie wydaje,ze po kazdej cesarce niezaleznie od znieczulenia trzeba lezec przez 12 godz.

A dzis chyba Lady ma miec cc??

Ciekawe tez co z Kangurka.

DOTKASS, POLA GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE...
nareszcie macie swoje wyczekane maluszki przy sobie...:-D:-D:-D
a ciekawe co tam u Madamagdy, jakoś się jeszce dziś nie odezwała (chyba, że cos przeoczyłam)....Wszystkim jezcze nierozdwojonym majóweczkom życzę anielskiej cierpliwości...na pewno lada moment będziecie się cieszyć swoimi pociechami...;-):tak::-);-):tak::-)

reklama
Pola gratulacje :-)
Czekamy na więcej dobrych wieści. Faktycznie jutro pełnia, może być ciekawie. Osobiście na nią nie liczę, ale kto wie.....;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry