Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Przepraszam, że się wtrące, ale w ogóle nie przejmuj się takimi gadkami. Ja swojego jak był taki malutki nosiłam bardzo dużo, teraz już o wiele mniej, bo waży o wiele więcejaha i oczywiscie tesciowa ciagle mi klapie zebym alego nie nosila nie bujala i wogole bo sie nauczy rozwala mnie to juz bo dziecko tego potrzebuje tym bardziej ze on i tak jest grzeczny i malo sie go bierze na rece bo ja raczej karmie na lezaco![]()
i jakoś nie zauważyłam, żeby się przyzwyczaił i ciągle chciał na rączki.Gratulacje!!! Faktycznie duuuzia ta Twoja Bianka. Wszystkiego dobrego!Nasza Bianka urodzila sie 18 maja o 18 z minutami!! Wazyla niestety ;-) 3990 gram,
Księżyc za chmurami, szaro buro i ponuro. Może jak bym go zobaczyła to bym do niego zawyła i by się zaczęło co-nieco. 

a tu dziś wchodze a ty jesxcze z brzuchem
Do grudnia bedziesz chodzić w tej ciąży

Równie dobrze mogłam ją w foteliku ale A juz sie nie mógł doczekać i przyniósł

jak nie mój mąż 

Tak mu mała w główce zawróciła!!!!!!!:-):-):-)

Nie jedna mam taki widzę.....dlatego dziewczyny napiszcze jak to zdjecie wkleić w ta ramkę niby wchodziłam w zdjecia i robiłam pokolei jak napisali a tu jak nie mam tak nie ma

:-
. Ale pogoda typowo barowa. Juz mam jej dosyć. Precz deszczu!
.