Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

odsyłają hurtowo i nawet polecenie położnej nic nie daje. Mąż już widząc moją desperację i zdenerwowanie wziął 1000 zł i chciał komuś płacić, ale ja się nie zgodziłam, zapłakana z tych nerwów zaczełam szukać miejsca gdzie indziej, obdzwoniłam wszystkie szpitale i prywatne kliniki nawet we Wrocławiu, Trzebnicy i zero miejsc, polecenie proszę czekać, proszę zadzwonić jutro.

CZESC DZIEWCZYNY 23 MAJA O GODZINIE 21.16 URODZIŁ SIE MÓJ SYNEK KUBA WAGA 3690 CM 52 JUZ JESTESMY RAZEM W DOMKU
Dziewczyny jeszcze tu jestem
załamałam się totalnie, hormony wzieły górę. Rano 7:30 izba przyjęć, tłok niesamowity, po 3 godzinach decyzja: DO DOMU!!!
Brakuje 80 łóżek podobnoodsyłają hurtowo i nawet polecenie położnej nic nie daje. Mąż już widząc moją desperację i zdenerwowanie wziął 1000 zł i chciał komuś płacić, ale ja się nie zgodziłam, zapłakana z tych nerwów zaczełam szukać miejsca gdzie indziej, obdzwoniłam wszystkie szpitale i prywatne kliniki nawet we Wrocławiu, Trzebnicy i zero miejsc, polecenie proszę czekać, proszę zadzwonić jutro.
Na codzienne KTG i czekanie w kolejkach tak jak dzisiaj nie mam już siły i nawet nie ma mnie kto wozić na drugi koniec miasta codziennie.
Ech idę się położyć, raczej nie będę się dużo udzielać na BB, jak to już się skończy albo w końcu urodzę to napiszę. Teraz próbuję się zabunkrować i jakoś przeczekać w domu nie spotykając się z nikim kto mógłby zapytać czy juz urodziłam.:-(