Czesc kochane,dobrze ze nie mam nigdy duzo czytania jak wchodze na nasz wateczek,ciagle jakos nas malo pisze.......
No nic.Bylismy dzis zalatwiac sprawy urzedowe zwiazane z becikowym itd....oczywiscie nic nie zalatwilam bo moj malzonek po zmianie meldunku nie zawiadomil obecengo US o tym fakcie odrazu no i teraz zlozyl wniosek o aktualizacji danych na ktora trzeba czekac miesiac ,potem tydzien na zaswiadczenie o dochodach ......ech i o rodzinne na dzieci tez przy okazji chcialam zalatwic ale w tej sytuacji to wszystko sie przesunie dalej.Ksiazeczki do lekarza tez nie wyrobilam dla Klaudi bo juz nie bylo nikogo kto sie tym zajmowal(urlop)
Nie wiem czy slyszalyscie o matce co wyrzucila noworodka z okna,to sie stalo kilka ulic nie daleko mojego domu.Straszne jakbym tam byla to bym golymi rekoma chyba ta matke udusila.Malenstwo nie przezylo :-(
A teraz cos z moze i lepszych wiesci to to ze od jutra upały i slonce ,slonce ,slonce.My dostalimy zaproszenie na weekend na imieniny dio znajomych,bo wyprawia tam Krzysztofaa jest to jakies hotel gdzie bedzie oplacony pokoj dla nas i dojazd tez zapewniony.Podobno nad sama Narwia gdzies wiec i po pluskac sie bedzie mozna,no ale nie wiem czy pojedziemy.Pomysle.Napewno jakos fajnie chcemy spedzic ten weeknedzik :-)
Moje corcie sa grzeczne.Vanessska ciagle pomaga mi przy Klaudi.Probuje ja zabawiac itd.Ciesze sie ze sa tak zgodne.No i chyba moge sie juz pochwalic ze Vanesska wreszcie zaczela chodzic bez pampersa!la nas to jest wielka radosc bo naprawde mielismy kłopot z tym.Na nocniik i kibelek nadal nie chca usiasc i sie zalatwic ale na trawke tak,wiec jak z pieskiem trzeba wychodzic i tam sika :-) Dobrze ze mamy ogrodek wiec kiedy chce to sobie sama idzie.Mysle ze juz nie dlugo zaczxnie i w domu zalatwiac swoje potrzeby jak czlowiek ;-)
Wczoraj tez odebralam auto po moim tacie
[*] bo bylo zapisane na mnie.Teraz stoi na placu i tak mi smutno jak na nie patrze.......jak najszybciej musze je sprzedac.
Ja z tego co slyszalam to i nie majac okresu po porodzie to tez mozna zjasc w ciaze bo owulacja czasami jest a okresu nie ma.A napewno karmienie piersia nie chroni przed ciaza.
Panna migotka zycze oby leki pomogly
Mm musialo strasznie to wygladac te badanie ale najwazniejsze ze jest wszystko ok z Ania :-)
Jade ja juz na te wysypki nie patrze,na ogol wiekszosc dzieci je przechodzi i czy smarowane czy nie to i tak te wysypki zejda .Z Vanesska tez latalam po lekarzachi te masci sterydowe mi przepisywali jak ona byla malutka a z Klaudia nie chodzilam nigdzie i tak samo zeszlo.
Aurelka nie urwalo mi posta tylko moja starsza cora mi go wyslala jak ja jeszcze nie skonczxylam pisac,a ze Klaudia zaczela cos marudzic to zapomnialam go dokonczyc i tak wyszlo,a potem juz mie sie nie chcialo jakos pisac

Kamilko to sie rozerwiesz troche na weselichu

a Adasia bierzecie
A dla naszych sloneczek Nicolki,Mikołajka,Zosi i Julci z okazji ukonczenia dzis kolejnych miesiecy najlepsze zyczenia zdowia i usmiechu na codzien:-)