Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Pogoda dopisała, braliśmy Hani leżaczek i w cieniu siedzieliśmy na plaży, oglądała wodę i zielone listki, spacerowaliśmy po lesie.

.
Zobaczymy co z tego wyniknie

, jestem z Wrocławia, to mam blisko do Ciebie.:-)Ciekawi mnie jak to wogóle wyszło z tym oszustwem.Na na kwietniówkach niezła zadymka. Oby u nas nic takiego nie wyszło. Mi by chyba serce pękło, bo jestem na majóweczkach od początku...:-(

Chyba dziewczyny coś wyniuchały i między sobą jakoś prowadziły śledztwo....Coś tam było z naszą klasą itd...pisała też blog.Ciekawi mnie jak to wogóle wyszło z tym oszustwem.
Często gęsto podczytywałam historię Leonka i wiadomości o drugiej ciąży a tu taki FIŚ![]()

No a na kwietniówkach niezła zadymka. Oby u nas nic takiego nie wyszło. Mi by chyba serce pękło, bo jestem na majóweczkach od początku...:-(

dla mnie to byl koszmarny okres wole moje dziecko po tej stronie zabawy caluski przytulania itp tym bardziej ze tylko mnie i mezowi na to pozwala nikomu innemu z rodziny nie daje sie dotkanac hahahahah:-):-):-) a w ciazy ciegla rwa ciezar dusznosci zgaga i wiele wiele innych i ja dziekuje nastepne planuje za ok 6-7 lat