• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

dzień dobry jakoś wczoraj zabrakło mi weny:sorry2: ale Was poczytałam przynajmniej :tak::tak:pogoda u mnie raczej dziś póki co mało spacerkowa bo sie chmurzy i wieje jakoś tak paskudnie ale może uda się pospacerować choć chwilkę :tak:
Kamilko a ja mimo trudniej ciąży troszkę tęsknie za ciążą i mam nadzieję zę za 2-3 lata uda nam się zmajstrować równie udane cudo:-):-)
Iwonko Ty jak zwykle od rana pracowicie :-)
Aurelko jakoś sobie nie wyobrażam jak się muszą czuć kwietniówki to przykre niezależne od intencji i powodów i oby nas ominęły takie rewelacje:tak:
pola nie mam pojęcia z co się dzieje z Dotkass ale faktycznie dawno jej nie było:dry: a i jak możesz podeślij troszkę słonka do mnie:tak::tak:
madamagda 9h spanka:szok: ehh zazdroszczę u nas rekord 7 h i to po butelce choć dzisiaj w nocy moja córcia zrobiła mi niespodziankę i spała 5 godzin po samym cycusiu:-):-)
Majóweczki życzę wszystkim miłego dnia i zmykam ogarnąć troszkę domek:tak::tak:

reklama
Ani rekord dlugosci spanai to 11 godzin,ostatnio czesto tak spi.Juz zapomnialam co to jest wstawanie w nocy do dziecka, bo zawsze spi minimum 8 godzin.
Dzis Ania ma meczacy dzien,przed chwila skonczyla sie wizyta rehabilitantki, ktora ugniatala Anie przez ok 40 minut,a na 13 idziemy na szczepienie wiec juz uciekam.

a u nas dzisiaj wiatr więc póki co spacer odpuszczamy, bo Michas kaszle mi okropnie od 5 i jest na syropkach a nie chcę żeby mi go przewiało

Aurelia z której części Wrocka jesteś? tak w ogóle to masz przecudne imię odkąd przeczytałam "Dziecko piątku" to chciałam tak nazwać swoją córeczkę, ale mąż się nie zgodził i jest Maja (chciałam też Patrycje, ale nieugięty był)

Cosmolady, ja jestem z Muchoboru Wielkiego, czasem bywam też na Kozanowie, bo tam mieszkają moi Rodzice. Może sobie zrobimy jakieś spotkanko wrocławianek majóweczek?? Madamagde już spotkałam "na żywo":-), co Wy na to?
Jeśli codzi o moje imię, to dobrze że tak nie nazwałaś córeczki, bo czasami to jest uciążliwe, tak się nazywać. Tylko teraz są inne czasy i dzieci mają różne dziwne imiona, ale 30 lat temu...Skąd moim rodzicom taki pomysł się wziął!!:szok:

Ja wczoraj wieczorem jeszcze myślałam o kwietnióweczkach...co one muszą czuć? Jeszcze ta dziewczyna była chyba moderatorem. Przejrzałam te jej posty niektóre, no ma wyobraźnię koleżanka.Tyle czasu ściemniała, i gratuluję dziewczynom, że jakoś doszły do tego, że to oszustka.:baffled:

czytam właśnie posty tej "masiek"... ona w ogóle nie ma dzieci??
jesli to wszystko faktycznie sama wymysliła, to po protu SZOK!!!! czytam jak opowiada o szczepieniu swojego synka :szok::szok::szok:

jak Kwietniówki doszły do tego, że to oszustka??

a jak to był jakiś facet??

szkoda, że ludzie wykorzystują takie miejsca jak BB... zwierzamy się sobie, radzimy. Można powiedzieć, że zaczynamy się przyjaźnić, a tu ktoś siedzi przy komp. i perfidnie to wykorzystuje w jakimś chorym celu :baffled:
SMUTNE!!!

to ze Styczniówek, bo ona tam też pisała - przecież spodziewała się kolejnego dziecka właśnie w styczniu 2008:-(:-(:-(

dziewczyny wkleiły fragmenty jej bloga... ona się leczyła... tym bardziej to jest smutne

Ostatnia edycja:
No ja tez wpadlam teraz po czytac co tam u kwietniowek ale widze wciaz goraco,ja nie wiem co o tym wszystkim myslec.Stalo jak sie stalo.Z jednej strony ,mysle ze "byla" Masiek jak by chciala cos moze wytlumaczyc czy sie wyzalic to by sie zarejestrowala na nowo i by to zrobila,moze jeszcze tak zrobi.Napewno czyta to co sie teraz dzieje.

reklama
ja tez uważam że nie mają się prawa wypowiadać osoby które nie były kwietniówkami z boczku to wszystko tak ładnie bo ona taka chora i biedna i owszem sama jej współczuję ale i rozumiem kwietniówki mnie tez by zabolało jak diabli jakby ktoś tak bardzo nadużył mojego zaufania i bez znaczenia byłyby motywy i powody

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry