Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiatajcie dziewczyny!!! Ja wyrabiałam małej paszport pierwsze tymczasowy na rok(poniewaz nie miala numeru pesel ktory jest potrzebny do tego piecioletniego) A teraz po zalatwieniu pesla odrazu wyrobilam jej paszport na 5 lat, tak wiec jesli masz pesel mozesz bez problemu wyrobic paszport 5-letni.
Ja mam pytanko do dziewczyn które karmia piersia podajecie jakies witaminki swoim maluszka?? a jak tak to jakie i ile?? Bo mi pediatra powiedzial zebym nie podawala nic i troszke mnie to zastanawia![]()
My z Ami spacerujemy nawet jak leje, przyzwyczajam ją do każdej pogody, zresztą ona też się przyzwyczaiła do spacerków około 11:00 i jak nie wyjdziemy, to jest marudna cały dzień 
Dziewczyny jak wychodzicie z dizećmi na dwór? Tzn. ubieracie je już w kombinezony (np. jesienne) a może czas zaopatrzyc się w śpiwór??
nienawidzę zimna
Kombinezonu narazie nie mam, bo nie mogę się zdecydować. Nie podobaja mi się te na rozmiar 68-74 jakieś takie bezkształtne. Chyba kupie z C&A zapinany na dwa zamki za 45 zł
![]()
Ja też nie wiem co zrobić mała mi wyrasta z gondoli (może jeszcze z 2mce pociągnie na upartego ale potem na sama zimę to tak troche za wczesnie do spacerówki?Dodam ,że mam taki sam wózek jak Dotkass czyli speedi sx .No własnie a jak u ciebie Dotkass z gondolką sprawa wygląda?

jak czytam o Waszych maluszkach że przesypiają cała noc to az mi trochę żal że ja nie wiem co to ale poza tym ogólniemoje dziecko jest bezproblemowe więc cos musi być 

no ale to nie były najważniejsze rzeczy. Poczekam do ostatniego szczepienia.Cześć Kochanieńkie,
My już po spacerku, Ami nadal śpi w wózeczku, postawiłam ją przy otwartych drzwiach balkonowych, żeby już bezpośrednio na powietrzu nie stała, ostatnio ma takie strasznie zimne rączki, że aż mi szkoda brrrrrrrr, straszna zimnicaMy z Ami spacerujemy nawet jak leje, przyzwyczajam ją do każdej pogody, zresztą ona też się przyzwyczaiła do spacerków około 11:00 i jak nie wyjdziemy, to jest marudna cały dzień
Ja jak z moją nie wyjde o normalnej porze jest to samo marudzimamy już swoje godziny i końiec trzeba się ich trzymać hehe.
Byłyśmy dziś na wizycie w poradnii rehabiliotacyjnej i zapisać się na zajęcia .Zaczniemy dopiero za tydzień:-(Niby nie jest mocny taki ten krecz ale masowac trzeba
Ale mam prasowania...masakra...nie było mnie 3 dni w domu i tyle prania się narobiło, że od wczoraj wieczorem piorę i piorę, dziś chodzi już drugie pranie, a prasowanie z wczoraj czeka z jednej strony to nawet dobrze, bo przy prasowaniu ciepło mi będzie
:-(;-).
.
A teraz podaje jej wapno na drogi oddechowe i tylko sól fizjologiczna -goraczki nie ma a kaszelek ustał -własnie może to wydzielina do gardła spływała i podrażniała .Nie ide póki ci do lekarza bo mi zaraz antybiotyk przepisze a po co ja faszerować!!!!