M
madamagda
Gość
Kathy
Ja teraz mam cyce jak kamienie bo moja jak zasnęła na spacerze o 8 00 to śpi jak kamień do teraz jescze nie wstała-zaraz bedzie 5hA w nocy by tak mogła
Ona z rana mi spi najdłu żej .Ale i ja skorzystałam i na godzinkę kimnęłam się sama
.
wygląda na to że ona ma poprzestawiane godziny, może spróbuj ją zmęczyć przez cały dzień i zaśnie wieczorem jak kamień.

Ona z rana mi spi najdłu żej .Ale i ja skorzystałam i na godzinkę kimnęłam się sama
.
), pięknie zasypia w spacerówce i potrafi spać kilka godzin, wstaje potem wyspana i szczęśliwa
Ja nie wiem jak jej dzień ułózyc ona sama musi się dostosować .Niby już 4 mce a jescze nic oprócz kąpieli i wtawania nie robi systematycznie czyli na godziny....No tak mniej więcej 

Nie wiem jak tu dzień ułóżyć -moja narazie tylko cyc dostaje także trudno ja wyczuć...
Dalam mu 4 lyzeczki. Jak zrobi jutro ladna kupke to podam mu znowu.
Może oprócz kąpieli i czasem wstawania o równej porze Nie wiem może jakbyśmy sami mieszkali to jakoś by to sie ułożyło Tak już zauważyłam że jak nikt nam nie przeszkadza jest spokój w domu to i Zuza potrafi być spokojna i spać w dzień i ja dużo zrobie No ale takie chwile to można na palcach policzyć:-(