reklama

Majóweczki 2008

dzień dobry u nas na szczęście póki co pogoda w porządku :tak:miałyśmy iść na spacer ale Majkę usnęło jak nigdy:confused: no cóż pójdziemy troszkę później
Iwonko gratulacje takiej liczy postów Ty to już prawdziwa weteranka jesteś :-):-)
Miłego dnia kobietki:tak::tak:

reklama
Właśnie wróciłam z mini-zakupów, a moi chłopcy na spacerze z nianią. Wczoraj Miki straszliwie płakał gdy niania próbowała z nimi wyjść i w końcu zabrałam go do domu, gdzie possał cyca przez jakieś 15 sekund, pogaworzył z mamusią, poprzytulał się i zasnął na "całe" pół godziny.... a dziś już był spokojny i zasnął w wózku.
Natomiast Maks ma dziś dzień niezbyt udany, od rana odpowiedź na wszystko to "nie" i nieładnie mówi do niani, popycha ją, itd. Może to przez pogodę, sama nie wiem...

Aniusia ja też pracuje w dużej firmie, ale tak jak Ha-NN-aH napisała przysługują dwa dni na opiekę nad dzieckiem zdrowym, na dodatek do podziału z ojcem dziecka, chyba, że on nie korzysta, wtedy możesz wykorzystać Ty, ale mąż powinien "zrzec" się tego dnia- ja piszę jak jest wg prawa pracy...a Ty widocznie masz szczęście, bo najwyraźniej sami w firmie zadecydowali, by dawać takie dodatkowe dni, chyba,żę tak jak któraś z dziewczyn pisała, nie wykorzystałaś dnia wolnego na okoliczność ślubu- a jest ich właśnie dwa :tak::-)

Witam!! przepraszam was ze jak tak wyskakuje z innym tematem, ale nie macie czasem jakiejs dobrej stronki o szczepieniach?? Poniewaz moja coreczka nie byla jeszcze szczepiona na 3 dawke tych pierwszych szczepien i raz pani w osrodku powiedziala mi ze mi jej juz nie zaszczepia bo jest za pozno a za drugim razem kazala przyjsc na to szczepienie za 3 tygodnie i ja juz sama nie wiem co myslec

O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000:szok::szok::szok: slodkich snow!
24.gif

OOOOO Iwonka weteranka w sprawie postów!!!W życiu cię nie dogonie:no:

Dzień dobry moje drogie Majóweczki.

U nas dziś dziwna pogoda, raz świeci słońce raz deszcz leje. A u mnie dużo pracy i jeszcze chciałabym się wyrwać na godzinkę pozałatwiać sprawy bez dzieci - w ramach "odpoczynku" hahaha czyli pojechać do sklepu i apteki.

U mnie to samo od rana niby juz lepiej a za chwilę znów ciemne chmury i leje ...
A jak zawieje szok az łzy wyciaska -taki wiatr:dry:

Ja dzis z dwójka dzieci w domu i nie wiem kiedy mi czas zleciał od rana juz po południe mamy:baffled::shocked2:Mały dzis prosił i wyprosił aby zostać w domu -no i dobrze bo bym musiaął w deszcz iśc w jedna i druga stronę ,bo rano padało i teraz pada:wściekła/y:Nie wiadomo po co?Tak ładnie było a rteraz tylko chorubska przez taka zwariowana pogodę :szok:
Byłam z małą u lekarza bo od jakiegoś czasu ma takie płaskie plamki szorstkie na dupci a terz pojawiło się wiecej i dotego krostki z pęczerzykami w podbrzuszu nawet i poleciałam aby mi powiedziała co to :confused:No i niby od pieluszek abym zieniła .Wprowadziłam jej teraz 4 z pampersa a przedtem miała 3 i od urodzenia z tej firmy mamy tyle,że 4 mają jakiś pasek z "czymś tam" Może to to ją tak uczuliły ale ta wysypka pojawiła się już jak stosowałam 3 zgłupieć idzie .Powiedziała ,że pieluszkowe zapalenie to nie jest :no::no::no:a może wasze miały coś takiego ???
Poleciła clotrimazol na cipeczkę a na dupcię sudocrem:blink:
Nelka dziś wstała raz o 2 na cyca a potem już o 6:45 razem z budzikiem ale na okoliczność zostania w domciu wszyscy razem spaliśmy jeszcze do 9 00:szok:

Nie wiem dziewczyny może ogólnie w powietrzu cos lata bo u nas też ciezkie dni :no: W Zuzke jakby cos wstąpiło i daje popalic od wczoraj No i mnie tez tak nosi że czasem nie wiem jak to pokonac Dziś zrobiłam awanture P bo sobie babka wczesniej prace skończyła i poprzestawiała daty a my trzeci raz targamy dziecko po poduszke idalej nic z tego nie wynika Wiec dostał ze w takim tempie to sie na wiosne wprowadzimy Jedno z drugim nie związane No ale cóz on miał dzis jakies dobre nerwy uśpił mała i już jest pokój ;-)I mi sie nawet humor poprawił

Kathy my też mielismy przykurcz ćwiczyć jakąs metoda Voyty kazalli w domu to było wciskanie palców w jej żebra o zgrozo wiec tak sobie nam to szło A to co miało byc gorsze mielismy w szpitalu przez 2 tygodnie masaż czyli takie odwracanie szyji Moim zdaniem prawie jej to mineło

My dostalismy Hippa

Musze kończyć bo mała wstała i nie daje mi pisać Idziemy na polko póki jeszcze pogoda:-)

Ale się nadziobałam, aż mi się porobiły odciski.:sorry2:
Zrobiłam w końcu szablon, będzie taki.
Kosztowało mnie to 7 zł, a na allegro kosztuje 67 zł.
kwiat20z20kolekcji204hq6.gif

Mała dzisiaj marudna, ale to chyba przez pogodę, która płata figle, raz słońce raz deszcz.

reklama
Ale się nadziobałam, aż mi się porobiły odciski.:sorry2:
Zrobiłam w końcu szablon, będzie taki.
Kosztowało mnie to 7 zł, a na allegro kosztuje 67 zł.
kwiat20z20kolekcji204hq6.gif

Mała dzisiaj marudna, ale to chyba przez pogodę, która płata figle, raz słońce raz deszcz.

Ale śliczny a jak go sama robiłaś ?Mi też się takie cuda podobają i bede chcaiła mieć w nowy mieszkanku:-)Ale własnie te szablony drogie,.....

pogoda całkiem do d... sie zrobiła leje ciemno ja od pół godz.światła pale w domu:szok:
zimno i ciemno....
ja też juz z miesiąc temu z hippa dostałam ale inny obiadek młóda marchew z ziemniakami :-pale nie podaje jeszcze .Ona nie umie przełykać ksztusi się i wszystko bede robiła wg starego schematu:tak:
Dziecko od tego nie umrze a cyc jej smakuje i nie zamieniła by widzę....:-D:-D:-Dna nic innego:no:
Kurde no mamy prawdziwą jesień :szok:muszę zajrzeć co tam na zamkniętym pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry