Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000slodkich snow!
![]()

Dzień dobry moje drogie Majóweczki.
U nas dziś dziwna pogoda, raz świeci słońce raz deszcz leje. A u mnie dużo pracy i jeszcze chciałabym się wyrwać na godzinkę pozałatwiać sprawy bez dzieci - w ramach "odpoczynku" hahaha czyli pojechać do sklepu i apteki.

Mały dzis prosił i wyprosił aby zostać w domu -no i dobrze bo bym musiaął w deszcz iśc w jedna i druga stronę ,bo rano padało i teraz pada
Nie wiadomo po co?Tak ładnie było a rteraz tylko chorubska przez taka zwariowana pogodę 
No i niby od pieluszek abym zieniła .Wprowadziłam jej teraz 4 z pampersa a przedtem miała 3 i od urodzenia z tej firmy mamy tyle,że 4 mają jakiś pasek z "czymś tam" Może to to ją tak uczuliły ale ta wysypka pojawiła się już jak stosowałam 3 zgłupieć idzie .Powiedziała ,że pieluszkowe zapalenie to nie jest 

a może wasze miały coś takiego ???

W Zuzke jakby cos wstąpiło i daje popalic od wczoraj No i mnie tez tak nosi że czasem nie wiem jak to pokonac Dziś zrobiłam awanture P bo sobie babka wczesniej prace skończyła i poprzestawiała daty a my trzeci raz targamy dziecko po poduszke idalej nic z tego nie wynika Wiec dostał ze w takim tempie to sie na wiosne wprowadzimy Jedno z drugim nie związane No ale cóz on miał dzis jakies dobre nerwy uśpił mała i już jest pokój ;-)I mi sie nawet humor poprawiłAle się nadziobałam, aż mi się porobiły odciski.
Zrobiłam w końcu szablon, będzie taki.
Kosztowało mnie to 7 zł, a na allegro kosztuje 67 zł.
![]()
Mała dzisiaj marudna, ale to chyba przez pogodę, która płata figle, raz słońce raz deszcz.

ale nie podaje jeszcze .Ona nie umie przełykać ksztusi się i wszystko bede robiła wg starego schematu

na nic innego
muszę zajrzeć co tam na zamkniętym pa