iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000

slodkich snow!

slodkich snow!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

slodkich snow!
). Jest to do przeżycia, niech sobie dziecko poje.Natalka jak widzi, że my jemy to ma ślinotok, pożera oczami, chętnie by uczestniczyła z nami w posiłku. No ale na razie tylko pokarmy białe może :-).widzę że jak ja jem, albo ktoś w pobliżu bardzo się interesuje i uśmiecha. Gdzieś wyczytałam że to jest objaw że dziecko już jest gotowe do rozszerzenia diety, ale chyba sporadcznie ją czymś poczęstuje, a narazie będziemy nadal bazować na diecie cycusiowej.![]()
Ja dostałąm przesyłkę z Hippa w piątek. W sobotę byłam w Rossmanie i skleroza zapomniałam o tych kuponachDostałam w sobotę paczuszkę z Hippa, przyszła pocztą, a w niej próbka herbatki jabłkowa z melisą (smakowała dziecku bardzo), słoiczek ziemniaczki z dynią, kilka kuponów (na drugą paczuszkę a w niej słoiczek z purre z indyczkiem, łyżeczka i inne duperele do odbioru w Rossmannie, kilka kuponów na tańsze słoiczki, kosmetyki, herbatki). Fajnie że takie coś rozdają. Jeszcze tylko czekam aż zaczną przysyłać gazetkę bodajże Twój Maluszek.
![]()
.
Gratuluję. U mnie tylko skromne 2000 postów za 19 postów.O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000slodkich snow!

-nie licząc zajmowania się Ami...hmmmm, więc jednak COŚ. Jeżeli chodzi o okolicznośćiowy z tytułu urodzenia się dziecka, to niestety muszę zgodzić się z mm, zresztą wysyłałam maila do mnie do kadr i wypisała mi wszystkie dni, które mogę wykorzystać przed wychowawczym nazywając je i takowych nie było. Moja Mama też "w tym siedzi" i nic takiego nie ma, chyba, że indywidualnie firma z dobrej woli da takie dni matce, u mnie np. ojcowie, który pracują u mnie w firmie dostają zamast 2 dni, które prawnie przysługują 5- czyli 3 w prezencie od firmy

Ja pracuję w firmie do 20 osób i księgowa powiedziała że należą mi się 2 dni "na opiekę nad zdrowym dzieckiem"- cytując.Dotkass ja pracuje w dużej firmie i mi kazali wypisac wniosek o urlop z tytułu narodzin dziecka 2 dni, nie wiem juz sama czy mi sie nalezy czy nie ale jak dają to biorę![]()
A mi dali w sumie 4 dodatkowe dni płatne:-) Dwa dni opieki i dwa dni okolicznosciowego!:-)Ja pracuję w firmie do 20 osób i księgowa powiedziała że należą mi się 2 dni "na opiekę nad zdrowym dzieckiem"- cytując.