iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000

slodkich snow!

slodkich snow!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

slodkich snow!
). Jest to do przeżycia, niech sobie dziecko poje.Natalka jak widzi, że my jemy to ma ślinotok, pożera oczami, chętnie by uczestniczyła z nami w posiłku. No ale na razie tylko pokarmy białe może :-).widzę że jak ja jem, albo ktoś w pobliżu bardzo się interesuje i uśmiecha. Gdzieś wyczytałam że to jest objaw że dziecko już jest gotowe do rozszerzenia diety, ale chyba sporadcznie ją czymś poczęstuje, a narazie będziemy nadal bazować na diecie cycusiowej.![]()
Ja dostałąm przesyłkę z Hippa w piątek. W sobotę byłam w Rossmanie i skleroza zapomniałam o tych kuponachDostałam w sobotę paczuszkę z Hippa, przyszła pocztą, a w niej próbka herbatki jabłkowa z melisą (smakowała dziecku bardzo), słoiczek ziemniaczki z dynią, kilka kuponów (na drugą paczuszkę a w niej słoiczek z purre z indyczkiem, łyżeczka i inne duperele do odbioru w Rossmannie, kilka kuponów na tańsze słoiczki, kosmetyki, herbatki). Fajnie że takie coś rozdają. Jeszcze tylko czekam aż zaczną przysyłać gazetkę bodajże Twój Maluszek.
![]()
.
Gratuluję. U mnie tylko skromne 2000 postów za 19 postów.O teraz dopiero ide spac bo musialam nabic jeszcze jednego posta i mi licznik pokaze 9000slodkich snow!

-nie licząc zajmowania się Ami...hmmmm, więc jednak COŚ. Jeżeli chodzi o okolicznośćiowy z tytułu urodzenia się dziecka, to niestety muszę zgodzić się z mm, zresztą wysyłałam maila do mnie do kadr i wypisała mi wszystkie dni, które mogę wykorzystać przed wychowawczym nazywając je i takowych nie było. Moja Mama też "w tym siedzi" i nic takiego nie ma, chyba, że indywidualnie firma z dobrej woli da takie dni matce, u mnie np. ojcowie, który pracują u mnie w firmie dostają zamast 2 dni, które prawnie przysługują 5- czyli 3 w prezencie od firmy

Ja pracuję w firmie do 20 osób i księgowa powiedziała że należą mi się 2 dni "na opiekę nad zdrowym dzieckiem"- cytując.Dotkass ja pracuje w dużej firmie i mi kazali wypisac wniosek o urlop z tytułu narodzin dziecka 2 dni, nie wiem juz sama czy mi sie nalezy czy nie ale jak dają to biorę![]()
A mi dali w sumie 4 dodatkowe dni płatne:-) Dwa dni opieki i dwa dni okolicznosciowego!:-)Ja pracuję w firmie do 20 osób i księgowa powiedziała że należą mi się 2 dni "na opiekę nad zdrowym dzieckiem"- cytując.