Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

już wszystko jasne - to nie była wina BB, ani mojego kochanego komputerka
ale wina przeglądarki...teraz otworzyłam BB przez firefoxa i jak widzicie wszystko jest ok

a wiecie co mam pytanko??? czy jak wy wasze maluchy odkładacie z rąk to macie płacz. Bo u mnie to normalka jak małą odkładam bo mnie np. ręce juz bolą to ona w ryk. I tak jest cały czasi to jakoś bardzo jej nie przyzwyczajałam do noszenia.
Kathy jak sie za dlugo pisze posta to wlasnie mozna je stracic.Jak pisze cos dlugiego to zanim dam wyslij odpowiedz kopiuje sobie posta i jak mnie wywala i musze sie od nowa logowac to tylko daje ctrl v i wszystko jest.
)dziewczyny a od jakiego wieku mozna dac dziecko do zlobka i ile to gdzies kosztuje??
Sąsiad na bani trzyma okno a mąz próbuje złapać poziom, ale sąsiad tak się chwieje że im nie wychodzi hehehe, od razu przypomniała mi się bajka sąsiedzi hihihi.![]()

, wyobraziłam sobie całą sytuację i prawie sikam po nogach 

:-)
.
.
czeba czeba dziecko dotleniac puki pogoda racjacały czas na spacerki chodzimy czeba korzystac puki pogoda miłego wieczorku życze