Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
, co do Matki Idealnej ja też mam problemy, by móc temu zadaniu w pełni podołać ;-)
, ja robię tak samo, Amelka siedzi w półsiedzie, a jak uśnie, myk rozkładam i smacznie śpi, a co pasów, sprawdź napewno się da je sciągnąć, by były mniej luźne 
bo to by znów z 20 min zajeło a i połowy zapomniałam

przez godzinę szokkkkk ledwo na nogach się trzymam
(sorki za błedy jak robie)A w sobotę to już co godzinę wstawała

.Ja też tak chciałam zrobić z tym nocnym karmieniem to pediatra powiedziała mi że to mleko nocne jest najwartościowsze i żeby z niego nie rezygnować.Pomaga w rozwoju neurologicznym coś w tym stylu ja się nie znam na tym. NO w każdym bądź razie mądrzejsze niby dzieci sąNo więc już dzisiaj karmiłam Zuzię bo wolę dmuchac na zimne
![]()
Nie ma co rezygnować chyba ,że dziecko samo się nie bedzie budziło
wtedy chyba nie ma potrzeby budzić.
Kathy_24 a Ty dlaczego chodzisz z dzidzia na rehabilitcje, wybacz ale cos musiałam pominac![]()
.Nic grożnego,łówkę inaczej trzyma ma przywiedzona bardziej w jedna str. Marlene
szczerze to mam dosyć. Komu tylko powiem że z własnego wyboru kończe karmienie po pół roku, jestem za to krytykowana, a zazwyczaj tak mówią osoby które nie karmiły piersią.
Ja nie jestem z tych co lubią karmić piersią, chcę troszkę wolności, jak patrzę na swój biust to płakać mi się chce. Tłumaczę że to moje dziecko, moje piersi mój wybór, ale i tak spotykam się ze sprzeciwem, tak jakbym miała kogoś bezwzględnie wysłuchać i robić co każą.
Chcę to przechodzę na butelekę.
Dzięki Dotkass, poszukam na allegro.
:-)Wasze dzieci -wasza sprawa czym i jak karmicie .

czeba czeba dziecko dotleniac puki pogoda racja![]()
;-):-)
. Cała noc przespana. Co prawda prześcieradło i poduszka mokre, bo mój ssaczek poradziłby sobie z nadmiarem mleczka. Dziadzia, czyli moj tata zadowolony, bo miał swoją ukochaną niunię.
.