reklama

Majóweczki 2008

Ciekawe jak tam Hannah? Czy obronila? Napewno tak :-)
:-)
Witam się już jako pani magister :-):-):-) choć jeszcze tego nie czuję.
Stres był, zapomniałam języka w buzi i cała nauka "poszła w las", ale tak to bywa na ustnych egzaminach. Ważne że zdałam :-p:tak:
Mama zajeła się malutką, byłam spokojna o to że dobrze będzie im razem, bo teściówka zupełnie nie zna się na moim dziecku :baffled: i dobrze bo jakoś więcej zaufania mam do mijej mamy.
Chyba się położę wcześniej bo nawet nie mam siły myśleć, tak mnie to wykończyło.:sorry2:

reklama
Hannah smacznego i gratuluje!
d5ad293ebc8832aeb2adfd2cf5c42f8a_web.jpg

Ha-NN-aH GRATULUJE PANI MAGISTER!

Wiecie jak mnie nastraszyłyście tą szczepionką:szok::szok::szok::szok:Przeczytałam wszystkie posty i mówię tego nie otwieram:no:Ale doszłam do końca I DIABEŁ POKUSIŁ OTWORZYĆ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A teraz mam stracha o jakąkolwiek szcepionkę :-(:-(:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Mała zaczeła mi maruszić w sumie to tak od rana -myślę ,zęby idą bo w nocy była goraczka i płakała ale nie widzę ani z góry ani z dołu:no::no:
Okazuje sie ,że od 19 -00 ma KOLKĘ:szok:Znowu męka wróciła szlag by trafił moja biedna Nelcia i płacze tak ju ż 2,5 h bez przerwy ...Ledwo oczka widac tak napuchniete:-(:-(:-(:-(Ach ...........

Mąż był z małym na kontroli :sorry2:i myślałam,żę rano idziemy do przedszkola a gdzie tam :no:Nie odść,że kazała nam w domku jeszcze z 2 dni zostać aby odrazu nie szedł do dzieci to na dodatek kazała podac profilaktycznie 3 antybiotyk :szok:A ja go wcale nie kazałam A kupowac -po co dziecko waszerować ?Lepirj niech w domu jescze ochłonie A to niby po to aby nu nie wróciło wrazie co bo osłabiony itp.
Chyba źle nie zrobiłam nie podając mu jak zalecała???Dodam ,że po tych dwóch jest oki:happy:

ja mam już wszystko wyprane, tylko do prasowania chęci brak... w ogole mam taki bajzel, że az wstyd sie przyznać. Jutro czega mnie mega prasowanie i sprzątanie :baffled:
w ogóle jakoś humorku dziś nie mam...

uciekam spać Branoc Paniom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry