reklama

Majóweczki 2008

hej
Wszystkiego najlepszego dla pieciomiesieczniakow Zosi ,Zuzi, Dominika i Michalka :-):-)

dziękuę bardzo w imieniu Dominiczka.

Jestem strasznie zeźlona.
blowup.gif
Rozwaliłam łóżeczko. Pękło, a nawet po prostu złamało się to na czym leży materacyk. Podparłam się łokciem wyjmując Miko z łóżeczka. Dobra rozumiem obciążenie (ale nie nacisnęłam całym ciężarem) ale w takim razie jakim cudem wytrzymałoby gdy Miko by stał i podskakiwał ( jak byłby starszy).
Nie wiem co zrobić, bo rozwalone jest ta długa belka, a nie te listwy poprzeczne. Listwę mogłabym wymienić ale z cała belką może byc za dużo zachodu. Masakra. Jak kupie nowe to rozwali sie jak Młody będzie fikał. Jak kupie turystyczne to go będę miała za nisko ( tam chyba nie ma materaca w połowie wysokości, tylko wysoko i całkiem nisko. Mam łóżeczko u rodziców ale kolor brzydki i wymiar dziwny- 120/70 a materacyk mam 120/60.
dobani.gif

HaNNah - GRATULACJE!!!!!

Dziubek- zgadzam sie z Łanią, wszystko jest na internecie. Niedługo to raczej Supernianie będziemy kupować.

reklama
Zuzia właśnie drzemie. Zobaczymy jak długo. Ja prasuję, bo wczoraj nie dałam rady.
Dziekujemy za życzenia dla córci.

A ja się dołączam do życzeń dla reszty 5 miesięczniaków:tak:

Chyba rzeczywiście nie ma co kupowac tej książki. Mnie najbardziej ciekawiło co on tam pisze o dysplazji. Ponoć on jest za tym, że jeżeli dziecko ma bioderka na granicy normy (tak jak ma Zuzia) to żeby dziecka nie zakuwać w majtki ortopedyczne tylko leczyć ruchem. Myslałam że może jakieś ćwiczenia tam pokazywał.

Ha-NN-aH - no u nas na wizycie było troszkę lepiej. Mała cały czas trzyma szeroko bioderka ale na USG wcale nie było super lepiej. Mała ma wiotkie bioderka i najbardziej nad tym ortopeda biadolił. No ale teraz już tylko w nocy ją trzymam w tych majtach dzieki temu w końcu obruciła się na brzuszek. Tak to do tej pory pewnie tego by nie umiała. My wizytę mamy za miesiąc. Zobaczymy co na lekarz powie:tak:

DZIEŃ DOBRY!

Kathy - ja małej właśnie w tamtym tygodniu marchewkę wprowadziłam. Dzisiaj dokładam jej ziemniaczka. Zobaczymy czy zechce zjeść:tak:

Ja dzis kupiłam marchewkę i spróbuje podac i oczywisie reakcja jaka bedzie :-D
u małej na nowy smak tego sie obawiam bo to cycol niesamowity :-)

Jestem strasznie zeźlona.
blowup.gif
Rozwaliłam łóżeczko. Pękło, a nawet po prostu złamało się to na czym leży materacyk. Podparłam się łokciem wyjmując Miko z łóżeczka. Dobra rozumiem obciążenie (ale nie nacisnęłam całym ciężarem) ale w takim razie jakim cudem wytrzymałoby gdy Miko by stał i podskakiwał ( jak byłby starszy).
.
Kurde co to za łózeczko:angry::angry::angry:Dajcie spokój aby po takim czymś miało pękać?No własnie a może ma gwarancję ehh łóżeczka chyba nie maja?
Ale ono może od poczatku było wadliwe i teraz się okazało?Dobrze ,że małemu nic się nie stało!
Mój Oli spał w łózeczku które poprzednio spała dwójka innych dzieci i rozwalił je na dobre jak skończył 2,5 roku i tu kupiliśmy mu łóżko!
A swoja drogą drewaniane łózeczka są przecież takie solidne niby........
Spadam obiadek gotować :-)

Mi też się w głowie nie mieści że łożeczko mogło się tak ząłamać. Ja kupiłam drewniane bo wydawało się solidne ale jak widać różnie to bywa.

Kathy - ja już dałam swoją zupkę z marchewki i ziemniaczka. Mała zjadła 60ml a potem cycem poprawiła:tak: Myslę, że Twoja będzie zachwycona nowym jedzonkiem bo to zawsze coś innego. Moja zawsze robi dzdziwioną minkę jak jej daję łyżeczką zupkę:tak:

dziękuujemy za życzenia :)

mój Michaś to będzie kochał jedzenie jak cokolwiek jem to tak mi w zęby zaglada, że dzisiaj dałam mu ziemniaka z obiadu... drobiłam na takie ościupinki małe, młody był zachwycony a jak się domagał więcej :tak:

Kurde jestem w szoku z powodu tego łożeczka... dobrze, że dzieciątka w nim nie było

byłam na szczepionce, ale nie było tego lekarza do ktorego zaqwsze chodzimy więc odpuściłam i pójdziemy jutro :-)

jejuu te szczepionki z glowy mi nie wychodza ...

szopek normalnie koszmar z tym lozeczkiem
NA WSZYSTKO JEST GWARANCJA NAWET JESLI NIE JEST TO ZAZNACZONE W UMOWIE CZY PRZY ZAKUPIE TOWAR MOZNA ZWROCIC W CIAGU 14 DNI A GWARANCJA JEST NA 2 LATA A TO ZE JEST GDZIES WYPISANE "GWARANCJA" TO TYLKO DOBRA WOLA PRODUCENTA
szopek zobacz prawa konsumenta nie powiem Ci tak z biegu co jest piec z lozeczkami i takimi rzeczami ale jak masz paragon to sie nie martw tylko idz sklep i tak strat nie ponosi tylko producent ... a w slklepie marudza bo im sie niechce tego robic poprostu

Ostatnia edycja:
Jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Pytam kuzynkę co za opis ma na gg a ona na to ,że zmarła jej koleżanka z klasy:szok:Rano do szkoły brat ja budzi a ona nie oddycha .........
wyobraźcie sobie miała 17 lat i wieczorem uczyła się do klasówki a tu rano nie wstała:szok:
Nie znam jej ale jestem w szoku totalnym -taka młoda.....

Moja nuna spi a Oli powsinoga u dziadka :-)Także zamiast kożystać z męzem to ten spi:crazy:Ach trudno........
Dobrej nocki mamuski:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kathy to straszne! Ciekawe co bylo przyczyna?????

Ja dzis wiekszosc dnia spedzilam z dziecmi na podworku grabiac liscie.....
W domu nawet udalo mi sie po prasowac wielka sterte przewracajacych sie z kata w kat ubran.

A i 1000 buziakow dla wszystkich dzisiejszych 5 miesieczniakow :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry